FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

18.11.2009 20:01

Ari Santos, 6 setmanes de baixa

www.fcbarcelona.cat


El tanca brasiler del Barça es va fer durant l’entrenament de dimarts una ruptura fibril•lar al bessó intern de la cama esquerra. El temps estimat de baixa és de sis setmanes.


Males notícies per a Marc Carmona. El tècnic no podrà comptar amb Ari Santos durant el proper mes i mig. Aquest és, com a mínim, el temps estimat de baixa per recuperar-se de la lesió que es va fer durant l’entrenament de dimarts a la nit.

2009-08-03_FUTBOL_SALA_GIMNASIO_002.JPGAquesta tarda ha estat sotmès a una ressonància magnètica que ha determinat que té “ruptura fibril•lar del bessó intern de la cama esquerra”. Una lesió que de moment el mantindrà amb la cama immobilitzada durant una setmana.

A partir d’aleshores continuarà el treball de fisioteràpia, que ja ha començat, per anar augmentant la càrrega de treball i tornar amb l’equip com més aviat millor.
Ari Santos, 6 setmanes de baixa
4 gols
Ari Santos ha estat l’únic fitxatge de la secció de futbol sala aquesta temporada i ha tingut força protagonisme a l’equip. Ha marcat quatre gols, dos molt importants, contra ElPozo, i dos més contra el Zamora i el Carnicer, el cap de setmana passat ( 3-5 ).

Ha jugat vuit dels nou partits disputats, quatre com a titular, i fins al moment només s’havia perdut un partit, contra el Lobelle, per sanció.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana