FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

09.11.2009 18:59

Del Palau a les aules

Cristina Collado


L’equip de futbol sala del Barça ha seguit l’exemple d’altres seccions professionals del club i s’ha traslladat del Palau a les aules. Els alumnes del col·legi Jesús María de Sant Gervasi han gaudit al màxim d’aquesta visita.


Nens de totes les edats, practicants del futbol sala, o simplement amants dels esports i del Barça. Tots han gaudit per igual de la visita de l’equip de futbol sala a l’Escola Jesús Maria de Sant Gervasi. A primera hora de la tarda l’entrada de tot l’equip de Marc Carmona al pavelló esportiu de l’escola ha estat triomfal, amb l’himne del Barça com a banda sonora ideal.

Partidets i autògrafs

2009-11-09_VISITA_FCB_FUTBOL_SALA_COLEGIO_JESUS_MARIA_009.JPGDesprés de les ovacions i les fotografies amb els alumnes que juguen a futbol sala, ha arribat el moment esperat pels més petits: jugar amb els seus ídols. Durant aproximadament un quart d’hora, la pista s’ha dividit en diferents zones on els principiants han intentat sorprendre els mestres. Intentar fer gol a Cristian o Paco, demostrar la punteria davant l’atenta mirada del tècnic Marc Carmona o de tot un mite d’aquest esport com Javi Rodríguez, o regatejar els experts en el regat com Igor i Fernandao, ha estat alguns dels reptes que no han dubtat a superar els alumnes.

Una prova que ha acabat amb la recompensa dels autògrafs, activitat amb què ha conclòs aquesta visita.

Triomfen els brasilers

Entre els més petits, els jugadors més reclamats són els brasilers de la plantilla del Barça. Sobretot el pivot Fernandao, que enamora les futures promeses amb els seus gols. Ell està encantat de participar en aquest tipus d’activitats: “Al Palau, tenim una relació més distant amb la gent, perquè ells estan a la grada i nosaltres a la pista. Per això estar aquí, tan a prop, i veure que els agrada tant el què fa per nosaltres és increïble. Jo els entenc, perquè tinc un fill a qui li agrada molt el futbol. Per això em sento molt a gust fent això. Si em toca tornar a venir, estaré encantat.”

2009-11-09_VISITA_FCB_FUTBOL_SALA_COLEGIO_JESUS_MARIA_037.JPGUn altre dels jugadors més buscats ha estat PC. El tanca brasiler del Barça afirma que ha estat “espectacular”. “El futbol sala no és un esport tant fort com el futbol, per això veure que a la gent li agrada tant és molt bo.” Una de les preguntes que més ha hagut de respondre PC és el perquè del seu nom. Per si algú no ho sap, ens ho recorda: “Perquè tinc el cap molt gran i penso massa”, bromeja.
Del Palau a les aules
El camí a la inversa
L’Escola Jesús María de Sant Gervasi és una de les habituals el Palau Blaugrana. És habitual veure els més petits fent el camí a la inversa al què han fet ara els juagdors. És a dir, animant l’equip de futbol sala des de les grades del pavelló barcelonista.

I molts han tingut fins i tot el privilegi de jugar sobre la pista blaugrana. Sense anar més lluny, a l’últim partit entre el FC Barcelona i ElPozo Múrcia, uns alumnes de l’escola van jugar un partidet a la mitja part.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana