FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.11.2009 23:48

Carmona: “No hem tingut el dia”

Cristina Collado


No hi ha cap altra explicació. El Barça no ha jugat com en els últims partits i ha pagat molt car les seves errades. Aquesta és la sensació que ha quedat dins del vestidor: “No hem tingut el dia”, afirma Carmona.


Realment ha estat un resultat just. El FC Barcelona no ha estat encertat en les seves accions, ni en defensa ni en atac, ni en les jugades d’estratègia ni en atac de cinc. En definitiva: “No hem tingut el dia.” Així resumeix el tècnic Marc Carmona el partit contra el Sala 10 Saragossa ( 3-4 ): “No hem estat còmodes sobre la pista. Ho hem intentat però no ens ha sortit. En alguns situacions he vist que jugaven més amb el cor que amb el cap, i el partit se’ns ha complicat més amb el seu gol. Ha estat un partit estrany per part nostra. Potser hem començat una mica freds i al final el càstig ha estat la derrota.”

Totes les derrotes fan mal

L’opinió del tècnic la comparteixen els jugadors: “Ha estat un dels pitjors partits que hem jugat. Són partits en els que no et surt res i la pilota no entra com habitualment”, destaca Javi Rodríguez. El capità del Barça, a més, recorda que l’equip aragonès és l’únic que els va guanyar ja a la pretemporada: “És un bon equip. L’únic partit que hem perdut va ser a la pretemporada i precisament contra ells a la seva pista.”

Qüestionat sobre si aquesta derrota, per ser la primera, és la més dolorosa, Javi Rodríguez recorda que sempre fa mal perdre, i més tractant-se d'un equip com el Barça: “Sempre fa mal perdre. El Barça és un equip fet per començar a guanyar i perdre a casa és complicat.”
Carmona: “No hem tingut el dia”
Analitzar les errades
Després de descansar aquest cap de setmana, el FC Barcelona tornarà a la feina el dilluns a la tarda. Serà el moment per analitzar a fons els errors comesos en aquest partit: “Hem de passar pàgina ràpidament i analitzar els errors”, apunta el capità.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana