FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.11.2009 10:52

Continuar imbatuts

Cristina Collado


Torna el futbol sala al Palau Blaugrana amb el partit que enfrontarà a partir de les 21.00 h el FC Barcelona i el Sala 10 Saragossa. Els blaugranes confien a continuar imbatuts a casa.


L’últim partit jugat al Palau Blaugrana va ser una veritable festa, culminada amb la victòria del Barça davant d’ElPozo Múrcia. Ara no és el líder qui visita el feu barcelonista, però això no enlletgeix l’espectacle. El Barça afronta cada partit com una final i més ara que no es vol despenjar de la part alta de la taula. Ara buscaran els tres punts a les 21.00 h contra el Sala 10 Saragossa.

Com arriba el Barça

L’equip de Marc Carmona arriba en plenes condicions físiques a aquest partit. Aquesta setmana el tècnic ha pogut treballar amb tots els seus jugadors, inclosos els internacionals que no hi van ser la setmana anterior. L’equip està a punt físicament i mentalment.

Sobretot després dels últims resultats. La victòria davant d’ElPozo (4-1) va refermar l’equip com un dels grans de la categoria, i els blaugranes no volen perdre la posició privilegiada que ocupen a la classificació. Són segons amb 17 punts, els mateixos que l’Inter i a només un dels líders, els murcians. Tot això, la plantilla és conscient que ara arriba el més difícil: mantenir aquesta posició.

El rival

Zaragoza_-_Cartagena_0051.jpgEl Sala 10 Saragossa arriba al Palau en plena trajectòria ascendent, després de puntuar en els tres últims partits que ha disputat. L’equip aragonès buscarà una victòria al Palau, fita que només ha aconseguit en una de les quatre visites que hi ha fet. Va ser la temporada 2006/07, per 3 a 4.

L’equip de Santiago Herrero no podrà comptar amb dues de les seves peces, Pablo i Marcos Latorre, tots dos baixa per al partit al Palau.
Continuar imbatuts
Les frases dels protagonistes
Marc Carmona, entrenador FC Barcelona

“És cert que ens podríem col•locar líders, però també podríem baixar a la quarta plaça. Això és fer conjectures abans d’hora. Ens hem de preocupar de nosaltres, fer un bon partit i intentar guanyar, sempre des de la defensa i respectant el rival.”

Cristian Domínguez, jugador FC Barcelona

“Tenim ganes de continuar a dalt. Som segons i ens fa molta il•lusió. Estem treballant molt, però ara ve el més difícil, que és mantenir-se a dalt. Tots els punts són importants i a casa, encara més. Aquest partit s’ha de guanyar sigui com sigui.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana