FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

05.11.2009 11:38

Un nouvingut amb experiència

www.fcbarcelona.cat


L’equip de futbol sala del Barça juga aquest divendres contra el Sala 10 Saragossa. Es tracta d’un equip que ha tornat a la màxima categoria després d’una temporada a Plata. Un nouvingut amb força experiència.


El Sala 10 Saragossa ha pujat aquesta temporada de categoria però no és un nouvingut qualsevol. Es tracta d’un equip que coneix molt bé la Divisió d’Honor, on va jugar des de la temporada 2002/03 fins a la 2007/08 ininterrompudament. Abans hi havia jugat dos anys, de la 1999/00 a la 2000/01, però també va estar un any a Plata. A la màxima competició ha arribat a ser semifinalista de la Copa en una ocasió i s’hi ha classificat tres vegades.

Dues victòries a domicili

Aquesta temporada han començat bé, sobretot fora de casa. Lluny del pavelló Siglo XXI, han aconseguit dues victòries i només una derrota. Van caure 6-4 davant l’Azkar Lugo però van guanyar amb comoditat el Zamora (1-4) i el Playas de Castelló (1-3). Els bons resultats a domicili li han permès ocupar ara mateix la desena posició de la taula amb 9 punts. Estan a només un punt de la vuitena plaça, la que dóna accés a jugar la Copa.

Un equip molt exigent

Sobre el conjunt que entrena Santiago Herrero, Marc Carmona afirma que és molt exigent i que de ben segur els donarà molta feina. “És un rival exigent. Un equip que té talent, té individualitats, velocitat, i una defensa molt peculiar, única a la Lliga.” I és que l'equip aragonès és l'únic equip de la Lliga que fa defensa zonal. "És una defensa que porten treballant durant molts anys, amb una estructura 1-2-1, i el seu pivot no segueix els talls", expica Carmona.

Per tant, el tècnic del Barça demana més esforç: “No ens podem confiar gens perquè encara no hem fet res. Cal seguir treballant molt.”

Un nouvingut amb experiència
Descans per als internacionals
Els jugadors internacionals que van jugar la setmana passada partits internacionals s’han estalviat aquesta setmana una sessió d’entrenament. L’esforç extra fet per poder ser amb l’equip a Zamora ha fet que dimecres al matí el tècnic Marc Carmona donés festa a aquests jugadors.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana