FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

04.11.2009 18:49

Apunta’t al clínic de futbol sala

www.fcbarcelona.cat


Aquest pròxim Nadal la Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà el primer Clínic de Tecnificació de futbol sala. Els nens i les nenes nascuts/des entre els anys 1995 i 2000 poden inscriure’s ja mateix!


És una oportunitat única. Per primera vegada, la secció de futbol sala ha organitzat un clínic per als nens i nenes aficionats a aquest esport. Se celebrarà aquest pròxim Nadal a la Ciutat Esportiva Joan Gamper dels dies 28 al 31 en horari de 9:00 h a 14:00 h. El període d’inscripció comença ja i s’allargarà tot el mes de novembre fins a esgotar les places disponibles.

Els nascuts entre 1995 i 2000

SEC-1er_CLINIC_TECNIFICACIx_FUTBOL_SALA-A4.jpgEls nens i nenes que hi poden participar en aquest primer clínic de futbol sala són els nascuts entre els anys 1995 i 2000. El preu per als socis del Barça és de 120 euros, mentre que els no socis hauran de pagar 150 euros. En cas que s’apuntin diversos germans, el segon germà tindrà un 10 per cent de descompte, i el tercer en tindrà un 15 per cent.

Visita de jugadors del primer equip

Al llarg dels quatre dies que durarà el clínic els nens jugaran a futbol sala al matí, dinaran a les instal•lacions i després rebran la recompensa de veure els seus ídols ben de prop. Alguns jugadors del primer equip de futbol sala es passaran a visitar a les futures promeses.

Clica aquí per descarregar el programa del Clínic

Clica aquí per descarregar el formulari d’inscripció del Clínic

Clica aquí per descarregar l’autorització parental pels menors d’edat

Apunta’t al clínic de futbol sala
Com inscriure’s

E-mail: seccio.futbolsala@fcbarcelona.cat

Telèfon de contacte : 93.496.76.88

Persona de contacte: Sergi Mas

Direcció Tècnica: Santi Gea i Txus Lahoz,

Fax: 93.496.76.12

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana