17.10.2009 20:10

Un punt salvat (3-3)

El primer equip de futbol sala ha sumat un punt a la pista del Benicarló. Tot i fer una primera part extraordinària, els locals han apostat per l'atac de 5 que ha canviat el rumb del matx. Els blaugranes han pogut recuperar-se i marcar el 3-3 final.

El Barça no considerava cap caramel la visita a la pista del cuer. Amb màxim respecte, els blaugranes sabien de la qualitat d'un equip que no ha tingut un bon començament de temporada. Per això, la sortida dels de Carmona ha estat impecable. En tres minuts de joc, Chico ja ha inaugurat el xoc. I deu minuts més tard Saad ha aconseguit el 0-2.

No només ha estat l'efectivitat dels blaugranes de cara a porta. La sensació de superioritat, de control del partit i del contrari ha estat evident. Fins que el Benicarló ha plantat cara. I ho ha fet primer amb el gol de Xapa, instants després del 0-2 barcelonista.

Aleshores, els de Castelló han anat a totes i ja des del primer temps han sortit a l'atac amb 5 jugadors i el partit ha entrat en una nova dinàmica. El Barça ha vist com a pocs segons del descans el Benicarló ha empatat mitjançant Genaro.

I dos minuts després de començar el segon temps ha arribat el 3-2, marcat un altre cop per Genaro. La dinàmica perillosa del partit per als blaugrana ha obligat els homes de Carmona a tornar a asserenar-se i començar de nou.

El Benicarló, molt descarat, ha continuat arriscant amb el porter-jugador. I, precisament, en un d'aquests moments Carlos Muñoz ha robat una pilota que el porter local ha volgut cedir al seu pivot. El blaugrana ha empatat quan encara faltaven més de deu minuts de partit.

Falta de fortuna

Aleshores, amb un Benicarló molt motivat i un Barça fent un gran esforç físic, el partit ha entrat al tram final. Els de Carmona, molt carregats de faltes, s'han trobat més incòmodes. Tot i així, han disposat de dos dobles penals que no han pogut marcar. L'equip local també ha disposat de dos llançaments des dels deu metres i tampoc els ha aprofitat.

El 3-3 ha donat al Barça un punt en una pista on no ha guanyat mai en Lliga.

BENICARLÓ AEROPORT CASTELLÓ, 3
FC BARCELONA, 3

Benicarló (2+1):
Paulinho, Vadillo, Xapa (1), Genaro (2), Lolo - cinc inicial - Valença, Chicho, Vinicius

FC Barcelona (2+1): Cristian, PC, Chico (2), Igor, Saad (1) - cinc inicial - Ari, Carlos (1), Javi Rodríguez, Jordi Sánchez, Fernando

Gols: 0-1, Chico, m.3; 0-2, Saad, m.13; 1-2, Xapa, m. 13; 2-2, Genaro, m. 19; 3-2, Genaro, m. 21; 3-3, Carlos, m. 30

Àrbitres: Madorrán i Ramírez