Futbol sala base

05.10.2009 15:35

Tres de tres (0-6)

El segon equip de futbol sala del FC Barcelona està imparable. Tres jornades, tres victòries i líders de la Lliga Nacional A és el resultat del bon treball realitzat pels nois d'Albert Canillas.

Si l'Sporting Esplugues va ser la primera víctima dels blaugranes (3-1) i el FS Gavà el segon equip a caure davant el filial del Barça (6-1), aquesta setmana ha estat el Dausol & Paviprint qui ha caigut amb contundència davant el FC Barcelona (0-6). De moment, els de Canillas són líders empatats a punts amb l'Hospitals Bellsport i el Vilassar de Mar.

El Sènior barcelonista va fer un partit molt seriós en terres eivissenques, sobretot en aspectes defensius. Gràcies a això, la porteria blaugrana es va quedar a zero. Poc després que s'iniciés l'enfrontament el Barça va obrir el marcador. Alex Peramos va ser l'autor del primer del partit. Després de molt intentar-ho i no donar amb el gol, Guilleu va col·locar dos gols per davant al seu equip instants abans d'arribar al descans.

La segona part va començar de la millor manera possible. Roger Bonet va finalitzar una superioritat gràcies a un robatori de pilota i va fer el 0-3. Aquest va ser el gol de la tranquil·litat per als blaugranes, que van seguir disposant de nombroses ocasions. En una d'elles, Guilleu va tornar a superar la porteria contrària amb què seria el 0-4. Lluny de relaxar-se, els jugadors d'Albert Canillas van mantenir el mateix nivell i van augmentar el marcador amb dos gols més, obra de Campoy i Alex Verdejo.

Debut amb victòria de l'aleví i el juvenil

Aquest cap de setmana l'aleví i el juvenil blaugranes han jugat els seus primers partits de Lliga d'aquesta temporada. Els més petits han debutat amb victòria per 1-19 davant el Teià Futbol Zinc. Per part seva, el juvenil ha guanyat a les Corts UBAE AE per 3-9. La setmana vinent començaran la competició domèstica la resta d'equip de la base barcelonista.