Futbol sala base

28.09.2009 17:57

Victòria contundent (6-1)

El Sènior B del Barça s’ha imposat amb claredat a la segona jornada de Lliga a casa enfront el FS Gavà. L’equip entrenat per Albert Canillas és ara líder del grup 6 de la Lliga Primera Nacional ‘A’.

L’equip visitant va demostrar d’inici ser un conjunt molt fort defensivament i amb un bon contraatac. Això els va permetre disposar d’una molt clara ocasió d’inici ben resolta per Sergio. Tot i aquesta oportunitat del Gavà, va ser el Barça qui va inaugurar el marcador. Guille va aprofitar una pèrdua de pilota dels visitants per fer el primer. Aquest gol va donar tranquil•litat al joc de l’equip filial. I més quan Héctor, a pilota aturada, va fer el segon. El mateix jugador va firmar el 3-0 després d’una gran acció col•lectiva del seu equip.

A la segona part, el domini local es va concretar en gols tot i que, en una transició, els visitants van marcar el 3-1. Però el quart del Barça no es va fer esperar gràcies a una altra bona combinació d’equip finalitzada per Roger Bonet. Amb aquesta avantatge en el marcador els blaugranes van mantenir el seu alt ritme de joc a diferència del seu rival. La principal raó d’aquesta superioritat va ser la major profunditat de banqueta de l’equip de Canillas. El resultat final el va sentenciar Alex Peramos, amb els dos últims gols.