26.09.2009 20:10

Es trenca l’estadística (2-6)

Cristina Collado

Després de tres anys sense conèixer la victòria a la pista del Lobelle, aquest dissabte el Barça ha trencat l’estadística i s'ha imposat, amb contundència, a l’equip gallec per 2 gols a 6.

Chico s’ha estrenat en partit oficial amb dues assistències i Carlos Muñoz i Saad Assis han inaugurat el seu marcador particular amb dos i tres gols, respectivament. A més, Igor ha contribuït amb un gol a la seva candidatura a pitxitxi de la Divisió d’Honor. En definitiva, bona feina del Barça en una de les pistes que més se li ha resistit a l’equip en les últimes temporades, tot i que han acabat patint potser massa. Finalment, victòria i la segona posició per a l’equip de Marc Carmona.

0-2 al descans

Tots dos equips han tingut bones ocasions a la primera part, però ha estat el Barça qui ha inaugurat el marcador primer. Aquest dissabte s’estrenava Chico aquesta temporada en partit oficial,  recuperat de la lesió al recte de la cama esquerra, i el seu retorn ha estat molt profitós. El tanca brasiler ha donat les dues primeres assistències de gol. Primer ha estat en una falta que ha servit Chico perquè Saad Assis fes el seu primer gol aquesta temporada al minut 13.

Abans del descans, el '5' blaugrana ha servit de banda per a Carlos, que ha marcat a plaer des de la frontal.

Amb porter-jugador des del minut 24

S26S9078.jpgLa segona part ha començat de cara per al Barça. No havien passat ni quatre minuts, quan el pitxitxi de l’equip, Igor, ha fet el tercer després d’una gran jugada individual. El pivot brasiler ha robat una pilota a mitja pista i ha marxat tot sol fins a superar en l’u contra u el porter Marcos Vara.

Amb aquest marcador en contra Tomás de Dios ha fet sortir l’internacional brasiler Rafael com a porter-jugador per guanyar un jugador en atac. Però de nou en una jugada d’estratègia el Barça ha aconseguit el tercer. Jordi Sánchez ha llançat un córner per a Carlos Muñoz que, sol des de la frontal, ha fet el quart. En l’acció següent, però, el Lobelle ha aconseguit obrir el seu marcador particular mitjançant un golàs d’Aicardo.

Aquest seria el mateix jugador, que dos minuts més tard, donaria esperances de remuntada al conjunt gallec. Encara jugant amb porter-jugador, Aicardo ha fet entrar un potent xut amb l’esquerra per sota les cames de Paco Sedano. Encara faltaven 10 minuts per al final del partit, i els locals han continuat amb atac de cinc.

Perill constant

El perill ha estat constant a la porteria blaugrana. Eka, per banda esquerra, i Aicardo, des de la dreta, han posat a prova els reflexos de Paco Sedano, però el porter barcelonista ha evitat que els gallecs s’apropessin perillosament en el marcador. Leitao ha estat a punt de fer el tercer, però el pal ho ha evitat.

Després dels minuts de tensió que s’han viscut a l’àrea del Barça, Saad Assis ha trencat el partit amb un gol des de camp propi. L’ala-pivot ha aprofitat una pèrdua de pilota dels locals per anotar a porteria buida. Un minut després repetiria l'acció per deixar el marcador en el 2 a 6 definitiu.
LOBELLE SANTIAGO, 2
FC BARCELONA, 6

Xacobeo 2010 Lobelle Santiago: Marcos Vara, Aicardo, David, Pola i Alemao -cinc inicial-, Rubi, Juan Puertas, Rafael, Leitao

FC Barcelona: Paco Sedano, PC, Saad, Jordi Sánchez i Fernandao -cinc inicial-, Chico, Carlos Muñoz, Igor

Gols: 0-1, Saad Assís (13’); 0-2, Carlos Muñoz (19’); 0-3, Igor (24’); 0-4, Carlos (28’); 1-4, Aicardo (28’); 2-4, Aicardo (30’); 2-5, Saad (38’); 2-6, Saad (39’)

Àrbitres: Gallo Suarez i Velasco Martinez