FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.09.2009 16:42

“El Lobelle és tan complicat com l’Inter”

www.fcbarcelona.cat


L’equip de futbol sala blaugrana afronta el desplaçament a Santiago per jugar contra el Lobelle amb confiança, però conscients que el seu rival presenta les mateixes dificultats que el rival de la jornada passada, l’Inter.


Després de l’empat a casa davant l’Inter (4-4), l’equip blaugrana afronta un desplaçament complicat a la pista del Lobelle Santiago. L’equip gallec planteja que “contra el Lobelle serà tan complicat com la setmana passada contra l’Inter”.

Marc Carmona no podrà comptar ni amb el capità Javi Rodríguez, ni tampoc amb Ari Santos, lesionat i sancionat, respectivament, per al partit contra el Lobelle. Malgrat les baixes, el tècnic blaugrana es mostra positiu. “L'equip està bé, amb ganes, confiança i conscients de la dificultat del rival. Però la nostra intenció és tornar amb els tres punts”.

Un rival de qualitat

Conscients de la dificultat del matx, l’anàlisi del Lobelle per part del cos tècnic ha estat molt intens. L’entrenador blaugrana parla així del rival: “Ofensivament són molt bons, tenen una gran qualitat individual i hi ha quatre jugadors excel•lents amb la pilota: Leitao, Alemao, Eka i Rafael”.

La defensa de l’equip gallec tampoc deixa indiferent Carmona: “Són molt intensos i agressius: són forts a la primera línia i als tres quarts. És un bon equip i no els hem pogut vèncer mai a casa seva des que som a Divisió d’Honor”, recorda el tècnic.

Amb tot, des de dilluns els entrenaments s’han realitzat tenint el rival molt present i amb el seu joc mesurat pam a pam. “Tota la setmana hem treballat per contrarrestar els punts forts del Lobelle, però la seva és una pista complicada”, explica Carmona.
“El Lobelle és tan complicat com l’Inter”
Aprofitant al màxim
L'última sessió d’entrenament al Palau Blaugrana ha estat una mica més llarga de l’habitual. El treball d’estratègia ha dominat la sessió, però els jugadors també han passat una prova de control de salt. Després d’una estona de partit també han fet treball físic.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana