FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

24.09.2009 10:32

La pista i la defensa, els perills del Lobelle

Cristina Collado


Mai en les tres últimes visites del Barça a Santiago els blaugranes han aconseguit la victòria a la pista gallega. Dos empats i una derrota és el balanç de resultats. Les raons? La pista i la defensa.


“Hem guanyat a totes les pistes excepte a les de l’Inter, ElPozo i el Lobelle”, recorda Santiago Gea, el segon entrenador del Barça. Amb aquesta sentència ja ho diu tot. La pista gallega és una de les més complicades de la Divisió d’Honor. Mostra d’això és que el Barça no hi ha pogut guanyar en les tres últimes visites. La temporada passada els de Marc Carmona van perdre, mentre que en les dues campanyes anteriors el marcador va acabar en taules. La igualtat, la tensió i l’emoció es manté en aquests partits fins a l’últim moment.

Una pista complicada

LT4Y4080.jpgEl pavelló Multiusos Fontes Do Sar té capacitat per a 5.500 espectadors. No acostuma a omplir-se del tot, però si hi ha partits on es podria arribar al ple, un d’aquests seria el de dissabte: “Nosaltres omplim molt, i aquest partit és especial, per tant, segur que fan alguna promoció perquè hi vagi la gent. Ja en les últimes visites el pavelló estava pràcticament ple”, afirma Santi Gea.

Una defensa

La base del joc del Barça és tocar i tocar la pilota. Dominar la possessió de l’esfèrica ajuda en la construcció, però si no hi ha espais per construir, o si hi ha massa pressió del rival, el joc es complica. Aquesta és a grans trets l’estratègia del Lobelle. Així ho explica Gea: “Fan una defensa intensa a mitja pista. Això ens dificulta molt la sortida de la pilota i la construcció, tant des de la porteria com a migcamp. No estem còmodes i acostumem a perdre moltes pilotes”.
Fotos: LNFS
Fotos: LNFS
Els últims precedents
2008/09
Lobelle, 4 – FCB, 3

2007/08
Lobelle, 4 – FCB, 4

2006/07
Lobelle, 3 – FCB, 3

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana