FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

23.09.2009 14:12

Javi Rodríguez, lesió al soli

www.fcbarcelona.cat


El jugador Javi Rodríguez té una lesió muscular al soli de la cama esquerra. El blaugrana ha començat la recuperació, però serà baixa per al proper partit dels de Carmona a la pista del Lobelle Santiago.


Javi Rodríguez es va lesionar en el partit de divendres contra l’Inter Movistar (4-4) , però no va notar les molèsties fins al dia següent. La ressonància magnètica que se li ha realitzat ha revelat una lesió muscular al soli de la cama esquerra. El jugador ja havia iniciat el tractament de fisioteràpia i no s’entrena amb la resta de l’equip.

No jugarà a Santiago

El temps de recuperació previst podria ser d’un parell de setmanes, però segons l’evolució del tractament que està seguint el jugador blaugrana, es determinarà la data de retorn al joc. De moment, Javi Rodríguez és baixa per al partit que els de Marc Carmona han de disputar aquest dissabte a la pista del Lobelle Santiago.
Javi Rodríguez, lesió al soli
Chico ja té l’alta
Tot i que perd Rodríguez per lesió, Marc Carmona recupera un altre jugador. Chico, que es va perdre l’últim partit de l’equip blaugrana amb una ruptura fribril•lar al recte de la cama dreta, ja té l’alta mèdica i podrà jugar el proper partit a Santiago.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana