FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

14.09.2009 17:45

Objectiu: Potenciar l’aspecte físic

Cristina Collado


Treball físic per començar la setmana. L’equip de futbol sala ha canviat el parquet per la gespa del Miniestadi per potenciar la vessant més física. Ara s’apropen rivals complicats i cal estar a l’alçada.


En les quatre pròximes jornades, el Barça de futbol sala s’enfronta als millors equips de la passada temporada. Un caprici del calendari que obliga l’equip de Marc Carmona a mostrar la seva millor forma. És per això que aquest dilluns el cos tècnic ha previst una sessió purament física. Cal estar a l’alçada del rival i la preparació física és una de les prioritats: “Ens enfrontem a uns equips que a nivell tècnic i físic són molt bons i hem d’estar a l’alçada”, explica Carles Tur, el recuperador físic de l’equip.

El Mini, escenari habitual

2009-08-10_EQUIPO_11.jpgDe 10 a 11 del matí, els jugadors de Marc Carmona han treballat sobre la gespa del Miniestadi, un escenari que comença a ser habitual en les sessions físiques del futbol sala. Sortir a entrenar a l’aire lliure, i sobretot treballar sobre un terreny tou com la gespa, és l’ideal: “El parquet és una superfície molt dura, mentre que la gespa del mini ajuda a què l’impacte sigui més petit, i això ens va molt bé. A més, psicològicament els va bé treballar en un espai obert”, puntualitza Tur.

Reproduir un partit

La intenció en aquestes activitats és reproduir de la forma més real possible, la càrrega de treball d’un partit: “Intentem reproduir les condicions d’un partit. Com un partit de futbol sala consta de dues parts, per això dividim aquesta carrera en dues parts, ja que tenim estudiades les intensitats del joc.” Es tracta de dues parts de 20 minuts cadascuna, on la intensitat va augmentant mica en mica.
Objectiu: Potenciar l’aspecte físic
Fernandao, l’únic absent
L’únic jugador que no ha pogut fer la sessió amb els seus companys ha estat Fernando. El pivot brasiler continua fent treball de recuperació al marge del grup per recuperar-se de la seva lesió. Això, al final de la sessió al Miniestadi s’ha passat a veure els seus companys.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana