FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.09.2009 19:25

Les baixes marquen l’inici

Cristina Collado


Ni Chico, ni Fernandao, ni, probablement, Saad Assis. Amb aquestes tres baixes afronta l’equip de futbol sala del Barça el primer partit de Lliga. Un handicap que obliga a recórrer a l’ajuda dels joves del planter.


L’equip de futbol sala ha fet l’últim entrenament abans del primer partit de Lliga amb l’absència de tres jugadors. Són les possibles tres baixes amb què haurà d’afrontar Marc Carmona el partit de divendres contra l’MRA Navarra (20:30 h). Per una banda els lesionats Chico i Fernandao, i d’altra banda, Saad Assis, que és dubte per un constipat.

Fernandao: treball fisioterapèutic

2009-09-08_ENTRENAMIENTO_FCB_FUTBOL_SALA_048.JPGFernandao pateix una lesió muscular al múscul sartori de la cama esquerra, un múscul flexor del maluc. El pivot brasiler, que va ser el golejador de la Copa Catalunya , està fent ja treball de fisioteràpia per recuperar-se d’aquesta lesió.

Amb la baixa de Fernandao, el Barça no podrà gaudir d’un gol del pivot brasiler en la primera jornada. I és que el 9 blaugrana ens té acostumats a marcar en la primera jornada de la competició de Lliga. Va marcar la temporada passada dos gols contra el Benicarló, i l’anterior, es va estrenar amb la samarreta del Barça a la Lliga marcant davant del Gestesa.

Chico: readaptació al xut

L’altra brasiler, Chico, està evolucionant molt bé de la ruptura fibril•lar que va patir al recte de la cama dreta. Així ho ha confirmat la ressonància magnètica a què ha estat sotmès aquest dijous. És per això, que l’ala-tanca del Barça ja comença a treballar amb els seus companys durant l’escalfament per readaptar-se mica en mica a l’activitat.

Reforç del filial

2009-09-08_ENTRENAMIENTO_FCB_FUTBOL_SALA_035.JPGLes baixes al primer equip ha forçat Marc Carmona a buscar ajut entre els joves del planter. Juanito i Álex Verdejo, habituals en els entrenaments, viatjaran a Pamplona. Aquest últim afirma que és un premi a l’any i mig que porta ja entrenant assíduament amb el primer equip: “És un premi pel treball que he fet durant tota la pretemporada. Debutar a la lliga per mi ja seria un plus.”

Sobre aquests dos jugadors ha parlat el seu entrenador, Marc Carmona: "S’ho han guanyat. Són dos jugadors que ja han jugat amb nosaltres aquesta pretemporada i ho han fet molt bé. El Juanito és un pivot molt bo, que juga molt bé d’esquenes. I l’Álex ja té una certa avantatge perquè aquest és el seu segon any. És un ala-tanca molt fort físicament i amb bon xut.”
Marc Carmona parla amb Chico, un dels lesionats
Marc Carmona parla amb Chico, un dels lesionats
Saad, dubte fins divendres
Saad Assis serà dubte fins el mateix dia del partit. Segons l’evolució del seu constipat dijous a la nit, viatjarà divendres al matí amb la resta dels seus companys.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana