FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

08.09.2009 13:15

Aposta pel planter

www.fcbarcelona.cat


El cos tècnic encapçalat per Marc Carmona també aposta per treballar amb els jugadors més joves del club. Si des de la pretemporada Alex i Juanito entren a la plantilla, aquesta setmana l’equip compta també amb la presència del juvenil Roger Serrano.


Dilluns i dimarts els jugadors del FC Barcelona s’entrenen en dobles sessions al Palau. Dimecres i dijous només s’entrenaran al matí, per començar divendres el viatge cap a Navarra. Mentre Chico continua recuperant-se de la lesió que pateix al recte anterior de la cama dreta, Igor i Cristian s’han incorporat ja als entrenaments amb total normalitat.
El treball previ a la primera jornada de Lliga és intens aquesta setmana, compaginant la càrrega física i la pilota, i treballant amb una plantilla ben completa.

Un rival conegut per tots

L’MRA Navarra no va suposar problemes per als blaugranes la temporada passada. A l’anada van vèncer a casa per 4 gols a 2, i a la tornada van aconseguir un 1-4 al Pavelló Universitari. Si bé aquesta temporada la plantilla de Marc Carmona s’ha reforçat amb l’ala-tanca brasiler Ari Santos i compta amb el planter, el Navarra ha fet quatre fitxatges.

Un d’ells és també un brasiler, l’ala Parrel, que ha jugat tres mesos al Brasil amb Ari. “Parrel és molt bo, juga molt ràpid i construeix bé el contraatac. Haurem d’estar atents a tot el que faci”, explica el quatre blaugrana.

Amb tot, el capità Javi Rodríguez sap que un debut fora de casa és sempre un partit complicat: “Jugui qui jugui, hem d’intentar fer un partit seriós. El Navarra no és mai un equip fàcil a casa seva, però nosaltres hem de fer el nostre joc”.
Aposta pel planter
Amb un títol a l’esquena
Aconseguir la Copa Catalunya va ser una gran motivació per començar la Lliga i s’ha notat en els ànims dels jugadors. Ari Santos explica que aquesta setmana “l’equip s’entrena més tranquil, però sense perdre de vista que ara comença el més important. Tothom vol jugar i tothom vol guanyar”. Ari debutarà aquest divendres com a blaugrana contra el Navarra.

Malgrat que el FC Barcelona va ser l’equip superior durant aquest primer títol disputat, el capità reconeix que sempre cal millorar certs aspectes del joc. De moment, la plantilla de Marc Carmona marxarà a Navarra disposada a donar-ho tot: “Hem d’anar a totes per aconseguir els tres punts. Si fem un partit tan seriós com els disputats l’any passat, tornarem a casa contents”, conclou Rodríguez.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana