Futbol sala

04.09.2009 22:09

Un Barça – Marfil a la final catalana (5-0)

El FC Barcelona de futbol sala s'ha classificat per jugar el final de la Copa Catalunya després de guanyar al Mataró a les semifinals per 5 a 0. El rival a la final serà el Marfil Santa Coloma que també ha fet els deures i guanyant el Corbera (4-0).

Els blaugranes tenen a tocar la possibilitat de revalidar el títol de campions de la Copa Catalunya. La final torna a enfrontar a Barça i Marfil. Davant el Mataró els blaugranes no han trobat gairebé obstacles. L'equip de Marc Carmona s'ha fet amb el control del partit des dels primers compassos del matx i han sabut mantenir la seva superioritat fins al final.

Les cartes sobre la taula

Domini absolut el que ha tingut el FC Barcelona sobre el seu rival a la semifinal de la Copa Catalunya. A tres minuts del començament Javi Rodríguez ha aprofitat un servei de córner del seu equip per obrir el marcador. Quatre minuts més tard ha estat el torn de Jordi Sánchez. Un 2 a 0 en el marcador i un conjunt blaugrana que tenia contra les cordes al seu rival. La ràpida circulació de pilota i la bona compenetració dels homes de Carmona han desorientat a un Mataró que no ha sabut contrarestar el joc de l'equip barcelonista, equip que no ha deixat d'intentar el gol en cap moment.

El Mataró perd a un dels seus homes

2009-09-04_FUTSAL_MATARO_-_FCB_003.JPGA sis minuts pel final, Ari Santos ha posat el tercer en el marcador, últim gol del primer període. Les ocasions s'han succeït i en una d'elles els del Maresme han perdut a un dels seus homes. El porter Andrés Salgado ha rebut un cop en una acció ofensiva del FC Barcelona en què Alex ha volat per damunt seu i li ha donat un cop. Poc després “Choco” ha caigut esvaït al terra. El Mataró ha canviat de porter a cinc minuts per arribar al descans. El marcador no ha variat.

Es manté la superioritat

Durant el segon període hi ha hagut poques variacions en el joc. El Barça ha continuat dominant el partit i prova d'això ha estat el gol de Fernandao a tan sols quatre minuts de començar aquest temps. Gol espectacular el del brasiler que ha llançat sense angle des de la línia de córner i ha travessat la porteria contrària. L'electrònic ja reflectia un dolorós 4 a 0 per als de Mataró. Però el FC Barcelona no ha baixat els braços i quatre minuts més tard Jordi Sánchez marcava el seu segon gol i el cinquè per al seu equip.

Els blaugranes s'han mantingut forts mentre el seu rival no s’ha quedat enrere sense passar de mig camp. Saad i Justo Cáceres ho han intentat però la pilota ha anat al pal. Qui també ho ha intentat ha estat el Mataró que a falta d'un minut ha llançat, però ha acabat a les mans de Paco Sedano.

FC BARCELONA, 5
MATARÓ, 0

FC Barcelona (3+2): Javi Rodríguez, Saad, Carlos, Fernandao, Paco Sedano, cinco inicial, Ari, Alex, Juanito, Jordi Sánchez, Justo.

Mataró (0+0): Andrés Salgado “Choco”, Sergio Pérez, Marlon Verlasco, Xavier Lindef, Raúl Díaz, cinco inicial.

Gols: 1-0, Javi Rodríguez (3’); 2-0, Jordi Sánchez (7’); 3-0, Ari (14’); 4-0, Fernandao (24’); 5-0, Jordi Sánchez (28’).

Àrbitres: Moreno Millan i Iván Bel.