29.08.2009 19:39

Bon comiat de l’estada a Andorra (1-4)

Amb un còmode 1 a 4 contra l’equip local, l’equip de Marc Carmona no podia tancar l’estada a Andorra d’una manera millor. Javi Rodríguez (2), Jordi Sánchez i Fernandao han estat els golejadors de l’amistós.

Després d’una setmana intensa preparant la posada a punt per començar, en dues setmanes, la temporada, l’equip de futbol sala ha tancat l’estada a Andorra guanyant per 1 a 4 l’equip local. L’Andorra, militant de la Divisió de Plata, que no volia deixar el marcador a zero, ha marcat a falta de 18 segons del final del matx.

El premi al bon treball de la setmana

2009-08-26_STAGE_FUTBOL_SALA_ANDORRA_004.JPGSegons el màxim responsable tècnic de l’equip, Marc Carmona, “l’equip ha estat seriós en tot moment del partit, molt concentrat en la defensa i ha demostrat la bona feina que ha fet durant la setmana”. I és que només ha fet falta un minut perquè Javi Rodríguez obrís la llauna. El 2 a 0, obra de Jordi Sánchez dotze minuts després, ha tancat la primera part. En la represa, i amb la mateixa intensitat, Fernandao i Javi Rodríguez, de nou, han elevat el marcador a 4 dianes.

Més desgast del desitjat

Tot i el bon partit, la nota negativa de l’enfrontament ha estat Chico que, en l’escalfament, ha començat a sentir molèsties en el recte anterior de la cama dreta i no ha pogut entrar en el plantejament de l’amistós.

A aquest entrebanc, s’hi ha sumat PC que durant la primera part ha patit una sobrecàrrega i ha hagut d’acabar el partit a la banqueta.

Segons Carmona “en el partit hi ha hagut més desgast del que s’esperava” i les molèsties dels dos jugadors “han fet plantejar el partit amb només vuit homes”.

Ara l’equip de futbol sala prepara la semifinal de la Copa Catalunya del pròxim divendres contra el CE Futsal Mataró. Els blaugranes esperen demostrar que es troben en plena forma per inaugurar una nova campanya.

ANDORRA, 1
FC BARCELONA, 4

Andorra (0+1):
Marimón, Jorge (1), Gordillo, Moisés, Dantax – cinc inicial – Caviña, Sepe, Nacho, Ludo, Marc, Aitor Urge, Jonathan

FC Barcelona (2+2): Cristian, PC, Javi Rodríguez (2), Igor, Jordi Sánchez (1) –cinc inicial- Carlos, Fernandao (1), Justo, Saad, Álex Verdejo, Sedano

Gols: 0-1, Javi Rodríguez (1’); 0-2, Jordi Sánchez (12’); 0-3, Fernandao (28’), 0-4, Javi Rodríguez (32’); 1-4, Jorge (40’)

Àrbitres: Pablo Pérez i Gerard Puig