FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

21.08.2009 18:29

PC, nou capità

www.fcbarcelona.cat


La llista de capitans per aquesta temporada en l'equip de futbol sala del Barça ja té noms i cognoms. Javi Rodríguez es manté com a primer capità. La novetat ha estat PC, que ha estat votat per l'equip com a segon capità.


El jugador brasiler assegura estar molt il•lusionat per aquest nomenament i fins i tot comenta que ha fet realitat un dels seus somnis. Per Javi Rodríguez, aquesta serà la seva tercera vegada com a capità en el FC Barcelona. Va arribar al conjunt barcelonista el 2006 i just un any després va assumir el lideratge de l'equip. El seu company Chico també és veterà en aquests temes. La passada campanya l'ala-tanca es va fer un lloc en la llista de capitans i aquest any repeteix.

Bona trajectòria, bon final

QM3D4054.jpgEl mateix dia de la seva elecció com a segon capità, PC va fer 35 anys i és conscient que la seva carrera està arribant al final tot i que se sent en forma. “Estic molt content perquè per a un jugador brasiler, ser segon capità del Barça és un somni. No em queden molts anys com a jugador, potser un parell, i tancar aquest cicle com a capità del Barça és un gran orgull”.

Un lideratge innat

La seva experiència i esperit guanyador l’han convertit en peça clau dins el vestuari. Sempre ha ordenat el joc i dirigit els seus companys des del darrere, des de la  posició de tanca. Per ell, exercir de capità no farà que canviï gaire la relació amb els  companys: “Sóc un jugador que sempre parla molt i intenta treure l'equip cap endavant, així que ser capità ara no canviarà gaire la meva postura dins de l'equip”, explica PC.

PC, nou capità
Continua l'activitat
L'equip de futbol sala del Barça va realitzar ahir un dur entrenament en el gimnàs. Els homes de Marc Carmona ja han vençut el seu primer rival en un amistós, el Benicarló (1-2), i ja pensen en els següents: dissabte contra el Sala 10 Saragossa i el 29 contra el FC Andorra.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana