FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.08.2009 17:27

El debut somiat

Verònica Díez


Per a Ari Santos, el seu primer partit com a blaugrana, davant el Benicarló, va ser el debut somiat per qualsevol jugador. A més de la victòria per 1 a 2, el brasiler va marcar el gol del triomf a deu segons del final.


El partit davant els valencians ha creat bones sensacions en el vestidor blaugrana. Jugadors i tècnics estan contents amb el treball dut a terme. Sens dubte, Ari Santos és el jugador que més satisfet està després d'aquest triomf. “Estic molt content. Em sento feliç pel gol que vaig marcar que va donar el triomf, però sobretot estic content perquè l'equip ha guanyat, i és el que importa”, assegura el jugador brasiler.

Tres setmanes després

2009-08-10_ARI_SANTOS_02.jpgHan passat tres setmanes des que Ari arribés al Barça i la seva adaptació ha anat vent en popa. El dia 3 d'agost el jugador es va incorporar a la disciplina blaugrana per entrenar de manera voluntària i just una setmana després ja va conèixer els seus companys. Ell mateix assegurava tenir ganes d'adaptar-se al grup com més aviat millor i en diverses ocasions va comentar que esperava amb ànsies debutar com a blaugrana. Dit i fet. El primer partit que ha jugat amb la samarreta del FC Barcelona ha acabat amb un gol en el seu marcador personal. Ara Ari explica que espera repetir i seguir millorant a mesura que passin els dies.

“M'he sentit molt còmode”

Malgrat ser el primer enfrontament que juga amb el seu equip, Ari Santos ha tingut un procés d'adaptació ràpida. El mateix jugador així ho afirma i, a més, “m'he sentit molt còmode, però he de seguir millorant. Per ser el primer partit jo crec que he jugat bé i en general l'equip també ho ha fet molt bé.” Dissabte vinent tindrà una altra oportunitat per encertar entre els tres pals davant el Sala 10 Saragossa.
El debut somiat
Amb el vistiplau de l'entrenador
L'entrenador del conjunt blaugrana, Marc Carmona, també ha volgut ressaltar el treball d'Ari Santos. “És el primer dia i l'ha fet molt bé”, exposa. Però a més ha volgut destacar la tasca de l'equip encara que també és conscient que s'han de millorar alguns aspectes d'aquí al principi de temporada.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana