FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

14.08.2009 14:57

El calendari no modifica la preparació

Verònica Díez


El Barça tindrà un dels seus inicis de temporada més durs. Amb només un mes de preparació, els blaugranes hauran de disputar la Supercopa i sis jornades d'infart de Lliga. Malgrat això, la preparació segueix les mateixes pautes que anys anteriors.


MRA Navarra, Inter Movistar, Lobelle de Santiago, Pinto, Benicarló i Pozo Murcia són els sis primers rivals que es trobarà el FC Barcelona en la competició domèstica. Per si això fos poc, el primer cap de setmana de setembre, els blaugranes hauran de jugar la Supercopa d'Espanya.

Una preparació a llarg termini

2009-08-10_JAVI_RODRIGUEZ_01.jpgEl que li interessa al personal tècnic del FC Barcelona és preparar l'equip pensant a llarg termini. El segon entrenador de l'equip, Santi Gea, així ho explica: “Ara el que hem de fer és crear una bona base física per intentar aguantar el màxim fins a la primera parada que serà al Nadal.” L'inici de temporada pot marcar l'esdevenir de la Lliga tal com està definit el calendari, però el conjunt barcelonista prefereix anar a poc a poc i preparar tota la temporada al detall, sense centrar-se en el primer plat.

D'altra banda, Gea comenta que, de moment, l'equip està treballant els diferents aspectes físics combinant-los amb els tàctics, res fora del que és normal en una pretemporada.

El calendari no modifica la preparació
Tot sota control
El FC Barcelona té sota control tot el 'planning' de pretemporada. Santi Gea exposa que “Abans de començar l'estiu ja ho preparem tot. Teníem el dubte de quan es jugaria la Supercopa, però, independentment d'això, el 'planning' no ha variat gaire.” Només queden 15 dies perquè la competició doni el tret de sortida i els homes de Marc Carmona segueixen concentrats en el seu treball per poder començar amb el peu dret la temporada.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana