FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.08.2009 16:54

Treball a Collserola del futbol sala

www.fcbarcelona.cat


Les pretemporades estan vinculades al treball físic. La cursa agafa un paper predominant a les primeres sessions d’entrenament però en l’equip de futbol sala han decidit canviar la sessió física per una intensa caminada de tres hores per Collserola.


Durant aquest matí i durant tres hores, els jugadors i l’‘staff’ tècnic del futbol sala del Barça han fet una sessió d’entrenament. Però aquesta vegada no ha estat un entrenament convencional. Els homes de Marc Carmona han abandonat les instal•lacions del Futbol Club Barcelona per dirigir-se cap al Parc Natural de Collserola.

Treballant i gaudint de l’entorn

Des de la zona de la muntanya que voreja Barcelona, coneguda com “Pla de les Maduixeres”, els futbolistes han començat un itinerari de tres hores de durada, vorejant el Tibidabo i gaudint de la muntanya i les vistes de la ciutat.

2009-08-13_PASEO_COLLSEROLA_FUTBOL_SALA_003.JPGMalgrat la son i la mandra de les primeres hores, els jugadors han seguit el ritme i s’han mostrat alegres de treballar fora de la rutina, com explicava el pivot blaugrana Fernandao: “És un treball diferent del que estem acostumats. En aquesta època de la temporada puges a la muntanya per córrer però en aquest cas és diferent.”
“A mi m’agrada la muntanya. Estem treballant sortint del nostre espai habitual i fora de l’estrès que suposa la ciutat”, explicava Fernandao en una aturada en el camí.

Aquesta aturada, a la zona del Pla de Santa Maria de la serra de Collserola, l’han aprofitat per agafar forces, ja que cada jugador portava un ‘pícnic’ per afrontar la passejada.

Entrenament complet i diferent

2009-08-13_PASEO_COLLSEROLA_FUTBOL_SALA_002.JPGDurant aquesta sortida hi ha hagut temps també per a les bromes, però sense oblidar que estaven fent un entrenament complet i diferent, canviant la pista i les pilotes per la natura i l’aire lliure. El treball aeròbic i de resistència és el més important al començar la temporada, i aquesta iniciativa inèdita és perfecta per treballar-ho, segons explica el preparador físic, Juan Manuel Ruiz: “Aquests tipus de sortida possibiliten dur a terme un treball diferent del que fem habitualment amb la carrera. Buscaven aconseguir el mateix efecte però en un ambient diferent i d’una manera lúdica”.
Treball a Collserola del futbol sala

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


En menys d’una setmana, el primer amistós
Marc Carmona i el seu ‘staff’ volen copsar de seguida l’estat de l’equip. El proper dimecres dia 19 els blaugranes viatjaran a Benicarló per disputar el primer amistós de la temporada i aprofitaran per veure els efectes del treball dut a terme fins al moment.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana