FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.08.2009 18:08

Comencen les revisions mèdiques

www.fcbarcelona.cat


Aquest dijous la plantilla del futbol sala blaugrana s’ha traslladat als serveis mèdics per passar les revisions mèdiques. El proper dilluns dia 10 els jugadors de futbol sala del Barça començaran els primers entrenaments.


Les vacances s’han acabat per als jugadors de l’equip de futbol sala del Barça. Si aquesta setmana Ari Santos, Chico i Igor han estat a les instal•lacions blaugranes realitzant sessions físiques voluntàries, aquest dijous el grup sencer s’ha retrobat per passar la revisió de pretemporada de cada any. Durant el dia d’avui la meitat de l’equip ha estat realitzant les proves i durant la jornada de demà divendres les passaran la resta.

Les proves, al detall

2009-08-06_REVISIONES_MEDICAS_PLANTILLA_FCB_FUTBOL_SALA_006.JPGL’equip s’ha posat a les mans del metge Daniel Florit, que explica quines són les proves que han passat: “El control que fem als jugadors consisteix en una analítica sanguínia, anàlisi d’orina, control cardiològic, podològic i una antropometria per comprovar el tant per cent de greix del jugador i definir en quin estat de forma comencen la temporada”.

Florit, a més, explica per què és important que els jugadors passin aquest tipus de revisions: “Aquestes proves ens ajuden a controlar la salut d’uns esportistes que sovint han de fer un esforç molt intens. Així controlem paràmetres que tenen a veure amb el rendiment per prevenir possibles lesions i per controlar que no hi hagi algun dèficit que haguem de corregir”.
Comencen les revisions mèdiques
Dilluns, primer entrenament
Aquest divendres la resta dels jugadors acabaran de passar les proves mèdiques i dilluns tots plegats donaran el tret de sortida a la pretemporada amb el primer entrenament a les instal•lacions blaugrana. Tot ha d’estar preparat per a la disputa de la Supercopa d’Espanya.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana