FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

04.08.2009 16:13

Compromís i treball al futbol sala

www.fcbarcelona.cat


Dies abans de l’inici de la pretemporada del futbol sala blaugrana, alguns dels components de la plantilla ja treballen al Palau. Si ahir era Ari Santos, avui Chico i Igor han treballat a les instal•lacions blaugranes.


Puntualment a les 10 del matí, dos dels jugadors del primer equip del futbol sala blaugrana, els brasilers Chico i Igor, s’han posat a les mans del recuperador Carles Tur, per afinar la seva posada a punt per a l’inici de la pretemporada, que tindrà lloc el proper dilluns dia 10 d’agost.

Prevenció de cara a una llarga temporada

Aquest any el FC Barcelona, a banda de Lliga i la possible participació a la Copa estatal, disputarà un torneig nou com és la Supercopa d’Espanya. Davant d’una densa temporada, els responsables de l’equip de futbol sala van decidir que els dos jugadors iniciessin el seu treball una mica abans que la resta.

“En Chico i l’Igor vénen uns dies abans de començar la temporada per fer un treball de prevenció dels seus punts més febles”, explica Carles Tur.

QM3D0019.jpgLa feina que estant desenvolupant aquests dies, segons explica Tur, és la següent: “Amb l’Igor treballem el protocol de prevenció de la lesió greu que va patir l’any passat i que li ha causat problemes a la seva carrera esportiva. Amb el Chico intentem prevenir lesions de genoll, res de greu”.

“Són dos jugadors molt professionals, han treballat a l’estiu i mantenen una bona figura. Esperem que aquest any tot ens acompanyi i guanyem algun títol”. Així defineix el recuperador blaugrana com han arribat els jugadors i les bones expectatives per a la propera temporada.

Primeres sensacions

En el seu primer dia de retorn a la feina, els dos jugadors, que estaran a les ordres de Marc Carmona, expressen les seves bones sensacions i les ganes de tornar a la feina en una temporada que es preveu apassionant.

“Sempre ens encarreguen un pla de treball per a l’estiu i l’he fet al Brasil. Les dues primeres setmanes van ser de descans total i després vaig començar el treball lúdic i el pla dels doctors, per començar bé la temporada”, explica Chico.

QM3D5411.jpgParlant del treball que està desenvolupant aquests dies i de les seves primeres sensacions, Chico diu que “el cert és que, si ho fem bé, tornem millor del que s’esperen. Els primers dies aquí són complicats perquè les antigues lesions molesten una mica al començar, però la veritat és que em trobo bé”.


Per Igor, l’altre jugador brasiler que avui ha iniciat el treball previ a la pretemporada, la feina ara ja va de debò: “Després de les vacances, potser estic una mica fluix, però ara comença el millor: treball i enfortiment. He començat abans que la resta de companys per sentir-me aquesta temporada molt millor que les altres”.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
Revisions i tornada
El pla de treball del futbol sala blaugrana durant aquests propers dies ja està definit. Dijous i divendres els jugadors passaran les revisions mèdiques pertinents i el dilluns dia 10 es retrobaran tots plegats per iniciar el treball de pretemporada.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana