FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

03.08.2009 14:17

Primera presa de contacte

Verònica Díez


El proper 10 d'agost començarà la pretemporada per a l'equip de futbol sala del Barça, però tot i així alguns dels jugadors de Marc Carmona han decidit posar punt final a les seves vacances per acostar-se al Palau i començar la preparació.


Ari Santos ha decidit acostar-se fins a les instal•lacions blaugranes per dur a terme la seva primera sessió com a jugador del FC Barcelona. Després d'uns minuts de carrera al Miniestadi, el jugador ha continuat la sessió d'entrenament al gimnàs del Palau. Al costat d'ell, dos jugadors del segon equip barcelonista (Alex i Juanito).

Sessions voluntàries

2009-08-03_FUTBOL_SALA_GIMNASIO_004.JPGDurant tota aquesta setmana els jugadors que vulguin poden apuntar-se a aquesta primera presa de contacte abans de començar el dur treball de pretemporada. El preparador físic del conjunt blaugrana, Juanma Ruiz, assegura: “És important que comencin a agafar una mica de ritme abans del dia 10.” A més, el membre del personal tècnic explica que jugadors com Ari s'han unit a les sessions de manera completament voluntària i que espera l'arribada de Chico per a aquest dimarts.

Treball físic

El treball d'aquests dies estarà centrat bàsicament en la recuperació de la forma física. “El que farem serà carrera contínua, treball de resistència aeròbica i després passararem al gimnàs on es durà a terme un tipus d'exercici més compensatori”, comenta Juanma Ruiz. Un treball dur,  els espera als jugadors que decideixin venir al Palau, però, tot i així, el preparador físic afirma: “Després d'unes vacances, sempre hi ha ganes de tornar a treballar i de veure la gent.”

Primera presa de contacte
Pendents d'Igor
Juanma Ruiz ha explicat que Igor podria incorporar-se als entrenaments d'aquesta setmana. “Que Igor vingui és més per motius preventius, perquè pugui afrontar tota la temporada al 100%.” El brasiler va arribar diumenge passat a Barcelona procedent del Brasil i s'espera que dimarts s'incorpori als entrenaments.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana