FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

30.07.2009 15:45

La Supercopa, el nou repte 2009/2010

Meritxell Infante


El FC Barcelona disputarà per primera vegada la Supercopa de futbol sala, que es disputarà el 6 i el 7 de desembre. Els de Marc Carmona lluitaran amb els millors equips de la Lliga per un títol que aportar al seu palmarès.


L’Assemblea de la LNFS va aprovar dimarts les dates per a la disputa de la Supercopa. Els dies 6 i 7 de desembre, en una seu encara per determinar, els millors equips de la temporada passada s’enfronten per guanyar aquest títol de prestigi. El FC Barcelona participa per primera vegada a la seva història en aquesta competició, fet que suposa un pas més en el seu objectiu de continuar creixent.

Valor històric

QM3D4178.jpgPer als de Marc Carmona, la disputa d’aquest títol “té moltíssim valor, en especial, perquè és la primera vegada que hi participem”, afirma el tècnic. Aquest tipus de competicions, a més, amb semifinal i final, donen l’oportunitat a altres equips, més enllà de Pozo i Inter, de donar la sorpresa. El fet que la Supercopa es disputi al desembre i la Copa, del 10 al 14 de febrer, és valorat positivament pel tècnic blaugrana, ja que “queda ben repartida la disputa de títols durant la temporada”.

En format de final a quatre

Des de 2006, la Supercopa va adquirir el format de final a quatre. D’aquesta manera, s’afegeix al campió de Lliga, elPozo Múrcia, i al campió de Copa, l’Inter Movistar, el segon classificat de la Lliga i l’equip amfitrió de la competició. Com que coincideix que el segon de la Lliga va l’Inter, que ja té la participació assegurada, la plaça se li adjudica al tercer classificat a la fase regular, en aquest cas, el FC Barcelona. Encara està pendent de confirmar la seu de la Supercopa i, per tant, el quart equip participant.
La Supercopa, el nou repte 2009/2010
Més opcions de títol
Amb la Supercopa, s’amplien les opcions de lluitar per un títol per al Barça de futbol sala. A més de la Lliga, la Copa i la Copa Catalana, les competicions amb recompensa s’amplien a quatre.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana