FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.07.2009 23:12

L’Assemblea de la LNFS decideix el calendari

www.fcbarcelona.cat


La Lliga Nacional de Futbol Sala celebra aquest dimarts la seva Assemblea Ordinària. A l’ordre del dia, l’aprovació del calendari i el sorteig de la competició per a la temporada 2009/2010.


L’equip de futbol sala del FC Barcelona coneixerà aquest dimarts el calendari de Lliga per a la temporada 2009/2010. Aquest dimarts es farà el sorteig de la competició durant l’Assemblea Ordinària de la LNFS, que se celebra a la Ciutat del Futbol de la RFEF a Las Rozas (Madrid).

Tornen als setze equips

Una de les novetats de la temporada és que la Lliga torna a ser de setze equips, després que la temporada passada quedés una plaça vacant i la competició comptés amb quinze equips. Els nous equips que entren al bombo enguany són els ascendits Arcebansa Zamora i Sala 10 Saragossa. El conjunt aragonès torna a l’elit del futbol sala estatal després d’un any a Divisió de Plata.
L’Assemblea de la LNFS decideix el calendari
Dues Assemblees
La Lliga Nacional de Futbol Sala té aquest dimarts una intensa activitat. Abans de l’Assemblea Ordinària en què es decideix el calendari, se celebrarà una Assemblea Extraordinària per tractar altres temes d’interès.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana