FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.07.2009 20:08

Les noves equipacions esperen al Palau

www.fcbarcelona.cat


Mentre els jugadors de la secció oficial de futbol sala estan de vacances, la nova equipació d’entrenaments i dels partits ja està pràcticament llesta al Palau esperant el tret de sortida de la pretemporada.


La primera setmana d’agost el conjunt de Marc Carmona torna a la feina. Per això els jugadors de futbol sala necessiten tot el necessari per les primeres jornades d’entrenaments. Durant aquesta setmana han començat a arribar al Palau les equipacions. Samarretes, pantalons, tovalloles i motxilles són al vestuari de cara el començament de la pretemporada.

Tractament individual


Material_futsal1.jpgTot i que encara queda roba per arribar, l’encarregat de material, Xavi Fernández, ja s’està ocupant de desempaquetar-ho tot. Ell es cuida d’organitzar i repartir les equipacions per deixar-les a la taquilla de cada jugador amb la talla corresponent. Fins al Palau han arribat en grans caixes la roba d’entrenament: 150 samarretes de màniga curta, 150 pantalons curts, 66 polos, 38 xandalls i 144 mitjons. Per acabar de completar l’equipació, també han arribat tovalloles, motxilles, bosses de viatge, gorres i impermeables.

Les noves equipacions esperen al Palau
Esperant la resta de material
Els pantalons i les mitges oficials dels partits estan llestos però encara falten les samarretes, que s’estan estampant. Com l’any anterior, l’equip té els mateixos colors que els del primer equip de futbol.

D’altra banda queden per arribar les parques, els escalfadors de la primera equipació i les samarretes interiors.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana