FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

08.07.2009 10:00

La pretemporada, pràcticament definida

Sònia de Alba


El Barça Mobicat perfila la seva agenda. La pretemporada 2009/10 comença a estar dibuixada, tot i que encara falten alguns serrells per confirmar, com és el cas d’alguns partits amistosos que el conjunt de Marc Carmona disputarà.


El primer equip de futbol sala ja té mig enllestida la pretemporada. El Barça Mobicat arrenca a treballar la setmana de 3-9 d’agost amb les revisions mèdiques. A partir del dia 10 és quan es donarà el tret oficial a la pretemporada amb les primeres jornades d’entrenaments.

Alguns comencen abans

_CF_6869.JPGTot i que els entrenaments oficials començaran el 10 d’agost, durant la setmana prèvia alguns jugadors ja s’hauran estrenat. Per exemple, Igor, que la temporada passada ja va començar un programa especial i que continuarà la 2009/10. Juntament amb el brasiler s’hi poden afegir altres blaugranes.

Els entrenaments de les primeres setmanes de feina, si més no fins al 23 d’agost, tindran lloc a les instal·lacions del Barça.

Durant aquest període hi ha planificats els primers partits amistosos. Saragossa (que acaba d'ascendir a Divisió d'Honor), Eivissa (de Divisió de Plata) i Benicarló poden ser els rivals, tot i que encara s’han de confirmar les dates exactes, les que millor convinguin a tothom. De moment, està confirmat el partit amb l'equip aragonès el 22 d'agost en el pavelló Príncipe Felipe, que servirà de presentació oficial del Saragossa.

Estada a Andorra

qm3d8036.jpgA partir del 23 d’agost el Barça Mobicat es desplaça a Andorra per ja fer-hi nit diumenge i començar una altra etapa de la pretemporada. Durant la setmana que els homes de Marc Carmona s'estiguin al Principat també tenen previst la disputa d’algun partit de preparació.

La setmana del 31 d’agost fins al 6 de setembre ja serà la recta final de la pretemporada. Amb un altre estadi superat, els blaugranes forçaran la màquina ja a Barcelona.

I és que el dia 12 de setembre ja comença la Lliga.
La pretemporada, pràcticament definida

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


La Supercopa es trasllada al gener
Malgrat que s’havia especulat amb la possibilitat que la Supercopa d’Espanya tingués lloc els dies 4-5-6 de setembre, finalment la LNFS ha proposat les dates del 2-3 de gener. Encara no s’ha confirmat quin serà l’equip organitzador i el quart participant, a més d'ElPozo Múrcia, Inter Movistar i Barça Mobicat.

Aquest canvi de dates de la Supercopa possibilita la disputa de la Copa Catalana, que havia quedat aparcada per coincidir el calendari. El primer equip blaugrana i el Santa Coloma han de concretar-ho. Per tant, també és un tema que cal resoldre en les pròximes setmanes.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana