FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.06.2010 16:08

Barça i Inter animen el mercat

Llorenç Tarrés


Els grans clubs de la Divisió d’Honor de futbol sala han començat a moure peces de cara a la propera temporada i de moment, el Barça és un dels equips més actius.


Els fitxatges de dos pesos pesats com son Wilde (El Pozo) i Jordi Torras (Inter) han estat dos dels moviments més destacats en aquestes primeres setmanes post-competició. Els dos fitxatges atorguen al Barça un paper de cert favoritisme que s’haurà de confirmar un cop comenci la pròxima temporada.

Ball de noms a Inter i El Pozo

Els principals rivals no s’han quedat enrere. El totpoderós Inter Movistar, després d’una temporada per oblidar en què no ha guanyat cap dels títols a què aspirava, reforça encara més la seva plantilla. Un dels fitxatges més sonats és el del porter d’El Pozo Juanjo. Així doncs, el conjunt madrileny comptarà amb una de les millors parelles de porters del món: Juanjo i Luis Amado competiran per un lloc sota pals.

cixo2.jpgTambé procedent d’El Pozo arriba a Alcalá de Henares el tanca brasiler Ciço, i un altre fitxatge d’alçada és el golejador de Lobelle Eka. Tots ells venen a cobrir les baixes de Torras, Neto i l’històric Daniel, que finalment penja les botes. Queda clar que Inter, que també estrenarà tècnic (David Marín) no es vol permetre una altra temporada decepcionant.

El campió de tot, El Pozo Murcia, sembla el més perjudicat per aquest ball de noms, si bé els seus millors fitxatges són mantenir un Vinicius amb ofertes a tort i a dret i la renovació de l’etern capità Kike. El nou projecte murcià, a més, compta amb les incorporacions del jugador de Marfil Santa Coloma Dani Salgado, del porter internacional Rafa i del golejador brasiler de Carnicer Torrejón Jaison.

Lobelle i Caja Segòvia

Els altres aspirants també han mogut fitxa. Caja Segovia s’ha fet amb els serveis del prometedor ala pivot madrileny Sergio, tot un rodamón de la Divisió d’Honor que ja ha jugat a Inter MoviStar, Pinto, Carnicer i Móstoles, mentre que Lobelle ha fitxat Charlie, un dels màxims golejadors de l’última temporada (25 gols), que fins ara jugava al Gestesa Guadalajara, i Raúl Campos, procedent del Zamora, un dels equips que va perdre la categoria. Els gallecs han dit adéu, a banda d’Eka, a Leitao i el porter Mendiola.
Marc Carmona saluda Wilde, un dels noms propis al mercat de fitxatges. (Fotos: Arxiu FCB i www.lnfs.es)
Marc Carmona saluda Wilde, un dels noms propis al mercat de fitxatges. (Fotos: Arxiu FCB i www.lnfs.es)
Els calendaris, el dia 8
El proper dijous 8 de juliol se celebrarà a Madrid l’Assemblea de la LNFS, on, entre d’altres temes, es configuraran els calendaris de Divisió d’Honor (FC Barcelona) i Divisió de Plata (FC Barcelona B).


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana