Fútbol Sala

22.06.2010 20:11

Doble èxit al Campionat d'Espanya

Els equips aleví i infantil del Barça han aconseguit grans resultats aquest cap de setmana, proclamant-se campió i subcampió d´Espanya, respectivament.

L´equip aleví va superar el C.D.Grucer madrileny, equip amfitrió de la final, i va acabar guanyant per 2 a 3 en una pròrroga agònica.

Cap de setmana complet

Després de derrotar el Ciudad de Toledo a la semifinal, també a la pròrroga i per 8 gols a 6, l´equip blaugrana es jugava el títol contra el Grucer madrileny. En un partit molt igualat i que va finalitzar amb empat a dos, un gol de vaselina de Ramesh va resoldre el partit a favor dels blaugranes. Els de Carles Martínez van resistir heroicament durant la segona part de la pròrroga i es van acabar adjudicant el títol.

I l´infantil, molt a prop

INFANTIL.jpgDesprés de vèncer els campions de Castella la Manxa, les Illes i el País Valencià, els jugadors blaugrana van superar la semifinal contra el Gimnástico Melilla per 12 a 3. A la final, el Plásticos Romero murcià va fer gala d´una gran efectivitat golejadora a la recta final i es va endur el títol gràcies a un 8 a 2 exagerat, atès que al minut 25 el resultat era d´empat a 2 gols.
L'equip aleví del FC Barcelona. Fotos: Arxiu FCB
El juvenil s'hi va quedar a les portes
L´equip juvenil es va quedar a les portes de la final després de perdre contra el Boadilla Las Rozas a les semifinals de la Final a Quatre que es va disputar fa unes setmanes a Murcia.