FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

16.06.2010 16:45

Jordi Torras torna al Barça

Meritxell Infante


El jugador Jordi Torras ha fitxat per l’equip de futbol sala blaugrana per les properes quatre temporades. D’aquesta manera, Torras torna al FC Barcelona, equip on va iniciar la seva gran trajectòria com a jugador.


Fa 7 anys, Jordi Torras deixava el FC Barcelona per provar sort lluny del Palau. Als seus 22 anys tenia una prometedora carrera per endavant al futbol sala. Set anys després, aquest ala-tanca català torna al seu equip d’origen, deixant enrere una trajectòria plena de títols, sobretot en el seu equip aquests tres últims anys, l’Inter Movistar.

Torras és, juntament amb Wilde, un dels reforços de luxe per a l’equip de Marc Carmona i ha signat un contracte per les properes quatre temporades.

“De la casa, català i culer”

Torras ha mostrat la seva satisfacció per la seva incorporació al Barça. “Sóc un jugador de la casa, català i culer”, assegura el fitxatge blaugrana. “Tornar a jugar al Barça significa tornar a casa. Arribo a un club amb molt bon projecte i amb un objectiu final que és guanyar títols”, explica Torras.

De fet, l’equip ha canviat molt des que va deixar el Barça. “En aquella època, el futbol sala blaugrana tenia una estructura semiprofessional. Ara sentia enveja sana de veure el Barça a aquest nivell, lluitant per les primeres places de totes les competicions”, afirma Torras.
Torras, en la seva última visita al Palau. (Foto: Arxiu FCB)
Torras, en la seva última visita al Palau. (Foto: Arxiu FCB)
La fitxa
Nom complet: Jordi Torras Badosa

Data naixement: 24 de setembre de 1980

Lloc naixement: Sant Vicenç dels Horts (Barcelona)

Posició: Ala-tanca

Equip de procedència: Inter Movistar


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana