FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

22.05.2010 20:22

Carmona: “No podem retreure res a l’equip”

Cristina Collado


Marc Carmona ha vist com els seus jugadors s’han deixat la pell a la pista de Múrcia. Quant a actitud no hi ha cap retret, però quant a efectivitat, de nou la manca d’encert ha sigut clau.


“Només puc felicitar l’equip, perquè veníem a guanyar el partit i intentar igualar l’eliminatòria i l’equip des del minut 1 al 40 ho ha demostrat.” Aquesta és la valoració de Marc Carmona després de la derrota contra ElPozo Múrcia ( 3-2 ). I és que els blaugranes han demostrat valor i entrega del primer a l’últim minut, sent, en alguns moments del partit, fins i tot superiors: “Hem tractat de tu a tu ElPozo, i en moltes fases del partit hem estat superiors”, afirma el tècnic barcelonista.

Però malauradament l’actitud no ho és tot en un partit. Al final, el que compten són els gols i ElPozo ha tornat a ser més efectiu: “La manca d’encert ens ha privat de marxar amb més avantatge a la primera part. Jo no hi crec en la sort, perquè la primera jugada d’atac que tenen Igor i PC és claríssima i no hem marcat, i en el primer atac de cinc la pilota ha picat al pal i l’ha tret el Juanjo. Hi ha vegades que generem moltes ocasions, però ens costa.”

Amb Igor i Fer a mig gas

Físicament el Barça ha demostrat estar a l’altura d’ElPozo, però sí que és cert que les lesions han minvat una mica l’equip, sobretot perquè han afectat els dos ‘homes gol’ de l’equip, Igor i Fernandao: “Físicament hem estat perfectes i no he vist ElPozo superior a nosaltres. Però, en la segona part, el Fernandao i l’Igor han fet el que han pogut. Era un partit per morir a la pista i així ha estat; hem fet un desplegament físic brutal.”
Carmona: “No podem retreure res a l’equip”
Tres eliminacions contra “el campió”
El FC Barcelona ha jugat tres semifinals aquesta temporada, de Supercopa, Copa i Lliga, i en totes tres ha caigut eliminat i davant ElPozo Múrcia. Qüestionat sobre aquest fet, Carmona ho té clar: “Hem perdut les tres semifinals contra el campió de cadascuna de les competicions. Avui en dia ElPozo és millor equip.”


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana