FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.05.2010 21:12

Per guanyar a Múrcia, “d’un en un”

Cristina Collado


Davant la pregunta de com es guanyen dos partits seguits a Múrcia, la resposta de Marc Carmona és clara: “D’un en un.” L’objectiu és corregir errades en aquest pròxim partit, i, si s’arriba a diumenge, ja es veurà.


La plantilla barcelonista és ben conscient que guanyar ElPozo de Múrcia dos partits seguits a casa seva és complicat. És per això que es volen centrar, únicament, en el primer partit: “Només pensem en el partit de dissabte. Anem d’un en un, anem a Múrcia amb ganes de fer un bon partit i de corregir errades, i, si guanyem, ja pensarem en diumenge”, afirma Marc Carmona.

Un argument que corrobora Ari Santos: “Només hem de pensar en el segon partit, perquè sinó no arribarem al tercer. Hem de jugar amb la consciència que tenim 40 minuts per davant, i hem de jugar a mort, com si es tractés d’una final.”

Com a quarts, però amb un rival més complicat

Nueva_imagen.JPGHa passat el mateix en els quarts de final, en què el Barça va perdre el primer partit al Palau contra el Lobelle, però després va capgirar l’eliminatòria a Santiago. Ara es repeteix situació, però el rival té més entitat: “És la mateixa situació, però ElPozo és millor equip que el Lobelle”, destaca el tècnic barcelonista. “El rival és molt més complicat, perquè ells no fallen les ocasions que tenen. Tenim una motivació més alta potser perquè el rival és molt més gran. Hem de ser més conscients del que fem i no cometre els errors del patit de casa”, apunta Ari Santos.

Unes errades que van ser puntuals, però que van condicionar massa el partit : “Vam fer un bon partit, vam generar ocasions en atac, vam defensar bé, però quatre desajustos i alguna errada ens van costar tres o quatre gols que sabíem que no ens els podíem permetre, perquè ells són implacables”, recorda Carmona.

‘Mea culpa’

El vestidor és conscient que dimarts passat es van cometre errades en defensa que van propiciar alguns dels gols d’ElPozo. Ari Santos reconeix la seva culpa en el cinquè gol dels murcians. Explica que ja ho ha parlat amb Carmona: “Jo, principalment, vaig fallar en el cinquè gol i ja ho he parlat amb en Marc i amb els jugadors. Estarem tots més atents, en aquestes errades.”
Per guanyar a Múrcia, “d’un en un”
Treball de pissarra
Marc Carmona reconeix que la feina de corregir errades no la podran pas fer sobre la pista, però sí que ho treballaran amb vídeos i treball de pissarra: “Estem treballant poc, ja que Igor i Fernando no poden entrenar-se perquè estan molt justos. Som els que som i estem fent treball de manteniment. El treball de correccions és més de pissarra i vídeo que de pista.”


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana