15.05.2010 23:26

Classificació d’infart (3-5)

El FC Barcelona s’ha classificat per a les semifinals pel títol de Lliga després de superar en el tercer partit el Lobelle en la tanda de penals. A la mitja part el resultat era d’empat a dos. Els blaugranes s’enfrontaran a ElPozo a la següent ronda.

Partit impecable dels blaugranes que han demostrat tenir una millor forma física que el Xacobeo 2010 Lobelle Santiago. Per segon partit consecutiu, les graderies del Multiusos Fontes Do Sar no han posat cap mena de pressió sobre els jugadors barcelonistes, que han tingut el cap fred fins a la tanda de penals.

Dos gols en tres minuts

I això que han hagut de remuntar un 2-0 en contra. Però, quan millor estava jugant el FC Barcelona, el Lobelle s’ha avançat amb dos gols en només tres minuts. Primer ha estat Rafael, que ha superat Paco Sedano en una jugada de contraatac, i, poc després, David ha posat una bona renda a favor dels locals amb un golàs per l’escaire. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans, un resultat que ha deixat la sensació dins el vestidor barcelonista de massa càstig.

Bona resposta

A la represa, s’ha començat a notar el desgast físic dels locals, que a més han començat a jugar amb un joc bastant dur. Fruit d’aquest joc, Pola ha vist la segona groga i amb el Barça atacant quatre contra tres Javi Rodríguez ha retallat distàncies. Ja amb igualtat numèrica, Fernandao ha demostrat per què és un dels millors pivots de la Lliga anotant l’empat a dos. Un resultat que han aconseguit mantenir fins al minut 40. I això que el Barça ha tingut claríssimes ocasions de gol, però només n'han materialitzat dues.

I així han transcorregut també els cinc minuts de la pròrroga, en la qual el Barça n’ha tingut dues de molt clares en què no ha aconseguit marcar.

Al final, per penals

Al final, han hagut de decidir els penals. Si en el primer partit de la sèrie, la pena màxima va afavorit els gallecs, en el partit decisiu, el Barça ha estat millor. Més descansat físicament, s’ha imposat la qualitat del Barça, que ha vist com el seu porter Paco Sedano aturava dos penals al Lobelle. Al final, 1 a 3 i victòria per al Barça, que jugarà les semifinals contra ElPozo Múrcia.

XACOBEO 2010 LOBELLE, 2 (1)
FC BARCELONA, 2 (3)

Xacobeo 2010 Lobelle Santiago
: Caio, Aicardo, David, Luís i Leitao –cinc inicial-, Palmas, Rubi, Pola, Juan Puertas, Rafael, Eka.

FC Barcelona: Paco Sedano, PC, Chico, Igor i Saad –cinc inicial-, Ari, Carlos, Javi Rodríguez, Fernandao.

Gols: 1-0, Rafael, min 16; 2-0, David, min 19; 2-1, Javi Rodríguez, min 31 i 2-2, Fernandao, min 35.

Penals: 0-1, Javi Rodríguez; 1-1, Leitao; 1-1, Igor; 1-1, Rafael; 1-2, Saad; 1-2, Juan Puertas; 1-3, PC i 1-3, Rubi.

Àrbitres: Gallo Suárez i Velasco Martínez.