FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.05.2010 13:22

La millor defensa també lluny del Palau

Llorenç Tarrés


Amb només 31 gols rebuts en 15 partits disputats fora de casa, el Barça és de llarg la millor defensa de la competició fora de casa. Un element més per creure que es pot aixecar l’eliminatòria contra el Lobelle.


Diuen que un bon atac dóna victòries, però una bona defensa dóna títols. Abans de pensar en aixecar trofeus, això sí, el Barça ha d’intentar capgirar l’eliminatòria contra el Lobelle i, per fer-ho, compta amb la seva excepcional fortalesa al darrere.

L’equip de Marc Carmona és el menys golejat de la categoria. Al Palau s’ha fet fort, però lluny de casa no s’ha deixat intimidar per ningú i també presenta els millors registres defensius. En els 15 partits jugats lluny del Palau, el Barça només ha rebut 31 gols, set menys que el segon equip menys golejat com a visitant, Caja Segòvia (38) i 14 menys que el campió de la fase regular, el Pozo Murcia (45).

Contra l’altre gran de la Divisió d’Honor, Inter Movistar, el Barça va ser capaç fins i tot de deixar la seva porteria a zero ( 0-2 ). A més, a Lugo contra l’Azkar ( 1-1 ) i a Castelló davant Playas ( 1-3 ) només es va encaixar un gol.

Un rival molt ofensiu

Bons arguments per pensar que es pot frenar el sempre ofensiu Lobelle, el segon equip més golejador a casa d’aquesta temporada amb 57 gols, més que Inter (54) Caja Segòvia (53) i Barça (41) i només superat per El Pozo (71).

La capacitat realitzadora de jugadors com ara Aicardo, Eka o Leitao és un dels grans perills del partit de demà, però si algun equip pot frenar-ho, aquest és el Barça.
Aturada de Cristian en l'últim partit contra Lobelle. Foto: Miguel Ruiz / FCB.
Aturada de Cristian en l'últim partit contra Lobelle. Foto: Miguel Ruiz / FCB.
Quatre partits a zero al Palau
A banda de la victòria per 0-2 a la pista d’Inter, el Barça ha deixat la porteria a zero en quatre partits al Palau. Contra Caja Segòvia (2-0), Gestesa Guadalajara (5-0), Benicarló (3-0) i Carnicer (3-0), la parella de porters del Barça, Cristian i Paco Sedano, van marxar sense rebre cap gol.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana