FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

07.05.2010 23:04

Objectiu: 1-0 a la sèrie

Cristina Collado


El FC Barcelona s’estrena als play-off aquest divendres a les 21.00 h contra el Lobelle de Santiago. Marc Carmona recupera PC, però perd Jordi Sánchez, lesionat d’última hora.


No es pot fallar al Palau en el primer partit de la sèrie de quarts de final. És l’únic partit de l’eliminatòria que es juga a casa i l’equip blaugrana no pot desaprofitar l’ocasió per avançar-se abans de viatjar al Multiusos Fontes do Sar.

Com arriba el Barça

2010-04-23_FCB_-_MARFIL_SANTA_COLOMA_015.jpgLa recuperació del tanca brasiler PC és la millor notícia per a un Marc Carmona que ha convocat els joves Àlex Verdejo i Jordi Campoy. La lesió d’última hora de Jordi Sánchez suposa un contratemps, però l’equip espera sobreposar-se i mantenir la bona línia de les últimes setmanes. Especialment al Palau, on el Barça segueix invicte en aquest 2010 i encadena set victòries.

Els precedents entre tots dos equips són favorables al costat blaugrana. Si bé mai s’han trobat en una eliminatòria pel títol, catalans i gallecs ja s’han vist les cares dues vegades aquesta temporada. En tots dos casos, el triomf va ser blaugrana: 2-6 i 5-4.

El rival

Lobelle Santiago
arriba a la cita amb el dubte de Pola i la tornada a l’equip de Rafael, que s’ha recuperat d’un esquinç al genoll que l’ha mantingut diverses setmanes allunyat de les pistes.

Els gallecs confien en el factor pista per sentenciar l’eliminatòria, però una victòria avui al Palau els seria molt important. En tot cas, Lobelle no venç fora de casa des del 22 de desembre passat.
PC torna a la llista de Marc Carmona. Fotos: Arxiu FCB.
PC torna a la llista de Marc Carmona. Fotos: Arxiu FCB.
Les frases dels protagonistes
Marc Carmona, entrenador FCB:
“L’equip arriba molt bé, arriba en una bona dinàmica de resultats, és cert que va ser una decepció no poder guanyar a Segòvia per poder quedar tercers, però l’equip va fer un gran esforç, va treballar bé, va fer un bon partit, i se’ns va escapar per un parell d’errades absurdes, per tant, la línia ha estat la que volíem, portem una bona dinàmica després de la Copa, i l’equip està bé.”

Santi Gea, 2n entrenador FCB:
“És un equip que col·lectivament és un dels millors equips, a més a més si mirem la trajectòria d’aquest any, és sotscampió de Copa, sotscampió de Supercopa, està fent la millor temporada. Per tant, estem parlant d’un dels millors equips de la Lliga, sens dubte.”


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana