Futbol sala

05.05.2010 17:17

El filial se sitúa líder

Quan falten dues jornades per al final de Lliga a la Nacional A, el Sènior B ha assolit la primera posició de la taula després de guanyar a Mallorca el FS Brisasport en partit ajornat la jornada 19.

Els jugadors d’Albert Canillas van guanyar 2-4 a la pista del cinquè classificat i, quan falten dos partits per al final, tenen a tocar el campionat. A quatre punts d’adjudicar-se matemàticament el títol, els blaugranes poden fer un pas de gegant aquest dissabte contra el Canet a la Ciutat Esportiva.

Remuntada a la segona part

El rival, un conjunt amb molta experiència, va recórrer, des dels primers minuts, al joc de cinc per mantenir la possessió de pilota i no donar opció al Barça de fer el seu joc. No obstant això, Guille aprofitava una de les primeres ocasions per avançar els visitants.

Els locals van empatar abans del descans mitjançant Calle i en un contraatac, quan més dominaven els blaugranes, van capgirar el marcador gràcies a unv altre contracop (2-1).

El porter mallorquí i el pal van evitar el gol d’un Barça que finalment va aconseguir tornar a marcar des dels 10 metres. Un doble penal transformat per Verdejo significava l’empat. El 2-3, obra de Guille, i un gol de camp a camp de Campoy, que aquesta temporada ja ha anat convocat amb el primer equip, permetien que els tres punts volessin cap a Barcelona.

Triomf del juvenil

El juvenil del Barça, que des de fa setmanes ja és campió de Lliga, també va tenir compromís d'aquesta competició, en aquest cas, del partit avançat de la jornada del proper cap de setmana.
Els blaugranes es van imposar amb comoditat a la pista del Jesús Maria de Sant Gervasi i sumen tres punts més, en una temporada en què han guanyat tots els partits, i en la qual només han patit una derrota i un empat.

Infantil: amb pas ferm a la Copa

La visita a Martorell en la competició del KO no es presentava senzilla, ja que es tracta d’un rival de categoria Nacional que va lluitar en tot moment i que, fins i tot, es va avançar en el marcador gràcies a un gol afortunat a la sortida d’un córner.

Els blaugranes van reaccionar i ràpidament van remuntar. Al descans, el resultat era d’1-3, marcador que es va ampliar a la represa amb un últim gol. Cal destacar el partit d’Òscar i el bon treball en defensa de tot l’equip.