FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.05.2010 21:54

Carmona: “Competirem amb qualsevol”

www.fcbarcelona.cat


Marc Carmona està satisfet amb el tram final de temporada que està fent el seu equip. No han pogut ser caps de sèrie, però la dinàmica de joc ha estat molt bona. L’equip és capaç de “competir amb qualsevol”.


“Malgrat la derrota sabem que hem fet un bon partit, d'això, n' hem estat parlant en el vestidor amb els jugadors.” Amb aquesta sensació s’ha quedat la plantilla barcelonista. És bo haver mantingut la línia de bon joc, però malauradament no han aconseguit ser caps de sèrie, i, per tant, el Barça jugarà els quarts de final amb el factor pista en contra. Tot i això, l’equip està convençut de les seves possibilitats: “La llàstima ha estat que tindrem el factor pista en contra, però competirem amb qualsevol”, assegura Marc Carmona.

El factor pista, enganyós

Sobre si el factor pista és vital en aquest tipus de competicions, el tècnic blaugrana recorda que “l’any passat teníem el factor pista a favor, contra el Pinto, i ens van eliminar, i l’anterior el teníem en contra i ens vam classificar jugant contra el Benicarló.” En aquest sentit, Carmona afegeix: “Som capaços de guanyar en qualsevol pista. Ara hem de seguir en aquesta línia i hem de guanyar el pròxim partit a casa.”

Els precedents “no serveixen”

Aquesta temporada, el Barça i el Lobelle s’han enfrontat dues vegades a la Lliga regular, i  tots dos cops ha guanyat el conjunt barcelonista (2-6 i 4-2). Carmona no creu en els precedents: “No serveixen per a res els precedents.”
Carmona: “Competirem amb qualsevol”
Pendents de l’horari
El primer partit dels quarts de final es jugarà al Palau Blaugrana el pròxim cap de setmana, però encara no es coneix l’horari definitiu. Això depèn de si el volen fer per la televisió, i de la coincidència de partits en el Palau, ja que també juguen a casa l’hoquei patins i l’handbol.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana