01.05.2010 20:03

Al final, cinquens (2-1)

El FC Barcelona ha caigut fins a la cinquena posició després de perdre a la pista del Caja Segòvia, rival directe, a l’última jornada de la Lliga regular. El Lobelle serà el seu rival en uns quarts amb el factor pista en contra.

No han pogut assolir una plaça entre els quatre caps de sèrie per als play-off pel títol de Lliga, però les sensacions dins del vestidor barcelonista són positives. S’han buidat contra el Caja Segòvia, equip que han anul·lat gairebé en atac, tret de dues accions aïllades que han acabat sent gol. Pel que fa al Barça, ha tingut algunes bones ocasions per ampliar distàncies, però no ha estat del tot encertat.

El partit s’ha caracteritzat sobretot per la igualtat, i, en la primera part, per les defenses. Els primers 20 minuts han acabat amb empat a zero en el marcador, i amb pocs xuts a porteria. De fet, el Barça ha xutat quatre vegades i el Caja Segòvia, tres.

Bona segona part

Nueva_imagen.JPGA la represa, el Barça ha agafat el protagonisme, amb més profunditat en el joc i més possessió de pilota. Així és com ha arribat el gol de Chico, que ha aprofitat el refús del porter després d’un xut inicial de Saad. A partir d’aquest moment, el Barça ha disposat de poques ocasions per ampliar el marcador. N'ha tingut una de bona Fernandao, i han estavellat una pilota al segon pal, a la qual no ha arribat pels pèls Jordi Sánchez.

Aquesta podria haver sigut la clau del partit. Poc després, en l’única errada en defensa, el Caja Segòvia l’ha aprofitat per sortir al contraatac, que ha finalitzat Matías. Amb l’empat a un, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica. Fins que quan faltaven quatre minuts per al final, el Barça ha arriscat posant Chico de porter-jugador. En superioritat numèrica, els de Marc Carmona han disposat d’alguna ocasió, tot i que no gaire clara. El gol definitiu, però, ha arribat quan els dos equips jugaven amb quatre contra quatre. En una sortida arriscada de Paco Sedano, Matías ha aconseguit batre el porter barcelonista i deixar el marcador definitiu de 2 a 1.