FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

19.04.2010 19:54

Passió pel futbol sala blaugrana a Badalona

www.fcbarcelona.cat


Els jugadors del Barça de futbol sala Javi Rodríguez i Jordi Sánchez han canviat el parquet del Palau Blaugrana pel pati de l’escola Jesús i Maria de Badalona, on han estat rebuts amb gran expectació.


En lloc dels habituals rivals, els cracs blaugranes s’han trobat amb més de 300 nens i nenes del centre educatiu que els esperaven. Les banderoles i els crits d’admiració i de suport omplien el pati d’aquesta escola, que ha rebut una de les visites amb què el FC Barcelona vol apropar les estrelles de les diferents seccions.

“Ens omple d’orgull”

2010-04-19_VISITA_FUTBOL_SALA_BADALONA_001.jpgEls alumnes de l’escola Jesús i Maria rebien als jugadors entre aplaudiments i crits de ‘Barça, Barça’. Per al capità de l’equip, Javi Rodríguez, sentir aquesta rebuda i veure els joves tan motivats és tota una satisfacció: “Això ens omple d’orgull, és un bon motiu per estar aquí amb ells i donar-los una bona alegria”. Després de la benvinguda, els jugadors han realitzat un entrenament amb els petits de l’escola.

Sota la mirada de la resta dels estudiants, els nens i nenes han jugat amb les estrelles del Barça en grups reduïts. A una banda del camp, el capità practicava el xut amb els menuts. A l’altra, Jordi Sánchez feia un partidet amb els joves.

Fotografies de record

2010-04-19_VISITA_FUTBOL_SALA_BADALONA_004.jpgPer a l’ala esquerrà, és “molt bonic venir aquí amb tants nens i notar la il•lusió que els fa veure als jugadors”. Després, els grups s’han intercanviat i tots els petits han pogut gaudir una estona de la companyia dels jugadors.

Un cop acabat l’entrenament, cada una de les classes han pogut immortalitzar el moment fent-se una foto de grup amb els cracs del Barça, molt atents amb la canalla en tot moment, i s’ha realitzat la signatura dels diferents records de cada classe.
Javi Rodríguez i Jordi Sánchez entreguen una samarreta signada. (Fotos: Àlex Caparrós - FCB)
Javi Rodríguez i Jordi Sánchez entreguen una samarreta signada. (Fotos: Àlex Caparrós - FCB)
Intercanvi d’obsequis
Abans de la sessió d’entrenament, escola i club han intercanviat obsequis. Els jugadors han entregat a dos estudiants una pilota signada per tots els jugadors i una samarreta del primer equip, també signada. L’escola, per la seva banda, ha ofert un llibre que recull els 150 anys d’història de l’escola i uns pins del centre.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana