Futbol sala

14.04.2010 18:27

Al tram final en plena forma

Arriben les jornades decisives i els equips base del futbol sala blaugrana segueixen mostrant la seva millor cara. L’última jornada s’ha tancat amb un ple de victòries, menció especial per a l’èxit del juvenil, campió després de golejar Marfil.

L’èxit aconseguit per l’equip juvenil, que ha quedat campió de Lliga a falta de quatre jornades per concloure el campionat, és bona mostra de l’excel•lent moment de forma que viu la base blaugrana. Aquest cap de setmana, tots els equips han vençut els seus compromisos.

El cadet, a cinc puts del títol

Contra un rival sempre complicat (Les Corts), en aquest cas cinquè classificat, el Barça es va imposar 4-3 tot i una primera meitat en què l’equip no va poder desplegar el seu joc habitual i només va xutar a porta mitja dotzena de vegades. Les Corts marxava al descans amb un sorprenent però just 1-3.

A la represa els blaugranes van asserenar el seu joc i tot va canviar. No sense molt esforç, l’equip va poder igualar amb gols d’Àlex G. i un doble penal transformat per Guillem. A manca d’un minut i mig, Pol marcava el definitiu 4-3, que deixa els blaugranes a només cinc punts del títol quan resten cinc jornades.

Més difícil del que indica el marcador

L’equip infantil va golejar 10-5 el Montcada. No obstant el que indica el marcador, va ser un partit complicat per al conjunt blaugrana, que ben aviat es va veure per darrere al marcador. Oriol empatava al minut 9, un gol que va tranquil•litzar l’equip de Gerard López. En un vist i no vist, el Barça es va avançar 4-1.

Els vallesans no van abaixar els braços i va mantenir les opcions fins al 7-5, moment en què van arriscar amb el porter-jugador. Aleshores, la defensa blaugrana va respondre i va aprofitar el risc rival per tancar el partit amb gols de Nacho, Steve i Oriol, que va acabar el partit amb un pòquer de gols.

Victòria cabdal de l’aleví (1-6)

Després d’assolir el liderat la jornada anterior, l’aleví blaugrana va treure una àmplia i important victòria de la pista del sisè classificat, un Montcada en plena ratxa de resultats. El Barça va pressionar de valent els primers minuts, fet que va generar els primers gols i va donar molta tranquil•litat a l’equip. Cal destacar l’actuació de Jaume Galimany, amb 4 gols. La resta de golejadors van ser Màrio, després d’un col•locat xut llunyà, i Edu, en finalitzar una jugada personal. Barça i Les Corts es mantenen empatats a punts al capdavant de la classificació a falta de set jornades, si bé el goal average dóna ara per ara l’avantatge als blaugranes.