FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.04.2010 12:29

Fernandao: Recta final

Cristina Collado


El pivot brasiler del Barça encara la recta final de la seva recuperació. Aquesta és la cinquena setmana de recuperació i ja ha començat a entrenar-se amb els seus companys d’equip.


El pivot brasiler del Barça es va lesionar a mitjans de març, quan va tenir una ruptura fibril·lar del soli de la cama dreta. Aleshores es van diagnosticar cinc setmanes de baixa i aquestes es compleixen ara. Així doncs, Fernandao ha seguit l’evolució prevista i està ben a prop de tornar amb l’equip: “L’evolució ha estat bona. Ja fa dues setmanes que s'entrena, però ell sol, fent un treball específic de readaptació. Aquesta setmana ja comença a entrenar-se, de manera progressiva, amb el grup. Ara necessita rodatge i tocar la pilota” explica Daniel Florit, el metge del futbol sala, que afegeix que la seva evolució aquesta setmana marcarà la seva disponibilitat per al partit de divendres.

Fort anímicament

2009-10-03_PARTIDO_08.JPGFernandao reconeix que li falta rodatge després d’un mes aturat, però se sent molt fort anímicament: “Físicament estic bé, el treball que he fet ha estat molt bo. Ara torno en el moment més important de la temporada i estic molt bé d’ànims. Només em falta recuperar el ritme a la pista.”

Absent en sis partits

En aquest temps lesionat, Fernandao s’ha perdut sis partits de Lliga. En aquests enfrontaments sense el pivot blaugrana, el Barça ha guanyat quatre partits, n’ha empatat un i n’ha perdut un altre. A més, la baixa del golejador de l’equip l'han suplert molt bé els seus companys, ja que han arribat a marcar fins a vuit jugadors diferents.
Fernandao: Recta final
Tres partits, tres finals
Sobre aquests tres últims partits que queden, Fernandao els veu com tres finals: “Hem de pensar en nosaltres mateixos. Ens queden tres partits que hem d’afrontar com tres finals. Depenem de nosaltres mateixos, i si després la resta d’equips fallen, millor per a nosaltres, perquè podríem ser tercers, però ens hem de centrar en nosaltres.”


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana