FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

12.04.2010 13:14

Tot en joc en tres jornades

www.fcbarcelona.cat


Els resultats de les dues últimes jornades han ajustat encara més la classificació de la Divisió d’Honor. A tres partits del final de la fase regular, el Barça depèn de si mateix per assolir una de les quatre primeres places.


L’equip de Marc Carmona arriba al tram final de la fase regular en un molt bon moment de forma. Les victòries contra el Gestesa ( 5-0 ) i el Playas ( 1-3 ) han permès reduir a la mínima expressió el desavantatge respecte al Lobelle i el Caja Segòvia, tercer i quart classificat. Si dimarts passat va ser el Caja Segòvia el que punxava a casa contra l'Azkar Lugo, aquest cap de setmana ha estat el Lobelle  el que ha deixat punts importants pel camí: el conjunt de Tomás de Dios va caure golejat a Saragossa davant el Sala 10 (5-1).

El factor pista

La classificació parla per si sola. El Pozo (66 punts) i l'Inter (60 punts) són inabastables. Darrere d’ells, gallecs (53), segovians (52) i catalans (51) lluiten per les dues places que atorguen el factor pista a la primera eliminatòria pel títol.

A tres jornades per al final de la fase regular, per tant, totes les combinacions són possibles. El Barça depèn de si mateix, ja que a l'última jornada visita el Pedro Delgado de Segòvia. Abans té dos compromisos a casa: el Reale Cartagena de Sergio Lozano i Marfil Santa Coloma intentaran trencar la ratxa blaugrana al Palau, que aquest 2010 segueix sent un fortí inexpugnable pels rivals. Els tres partits prometen emocions fortes.
El capità Javi Rodríguez celebra un gol al Palau. Foto: Arxiu.
El capità Javi Rodríguez celebra un gol al Palau. Foto: Arxiu.
El calendari
Jornada 28
Caja Segòvia – Playas
Lobelle – Carnicer
FCB – Cartagena

Jornada 29
Azkar Lugo – Lobelle
FCB – Marfil Sta. Coloma
Cartagena – Caja Segovia

Jornada 30
Caja Segòvia – FCB
Lobelle – Gestesa


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana