FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala base

11.04.2010 14:23

El Juvenil, campió de Lliga

www.fcbarcelona.cat


Quan falten quatre jornades per concloure el campionat, l’equip en categoria Juvenil de futbol sala s’ha proclamat ja campió matemàticament després de superar amb claredat el Marfil Santa Coloma.


Millor impossible. L’equip en categoria Juvenil del Barça ja és campió del grup 6 de la Lliga Juvenil nacional, i ho és després de guanyar el segon classificat, el Marfil Santa Coloma, amb contundència (7-3). I tot plegat, quan només queden quatre jornades per tancar la Lliga regular. El Barça és primer amb 63 punts, 17 més que el segon classificat, el Marfil Santa Coloma.

Palomar: “Ha estat una temporada de somni”

El tècnic del Juvenil, Miguel Ángel Palomar, se sent satisfet pel treball que han fet els seus jugadors des de l’inici de la temporada, que assegura que ha estat “una temporada de somni”. L’equip s’havia fixat dos objectius: el primer, aconseguit dissabte, guanyar el títol de Lliga, i el segon, que els jugadors participessin al màxim amb el segon equip. L’entrenador, a més, felicita els seus jugadors per haver guanyat un campionat internacional a Portugal la setmana passada. Un campionat que, segons ell, ha estat una prova de foc per als jugadors i que ha demostrat la gran competitivitat del seu equip.
El Juvenil, campió de Lliga
Contents per formar jugadors
Palomar assegura que la diferència de punts, o marcar més gols no és el que més motiva els seus jugadors. “El mèrit d’aquesta victòria és la quantitat d’hores que els nanos estan treballant aquí a la pista, la dedicació que tenen. N’hi ha que vénen de molt lluny per entrenar. Per a ells el més important és la sensació que tenen de millorar, d’entrenar molt fort, i després veure que tot el treball que han anat duent a terme té la seva recompensa.”


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana