FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.04.2010 20:39

Carmona: “Ha estat una victòria justa”

www.fcbarcelona.cat


Justa perquè el Barça ha estat superior en el joc al Playas, justa perquè permet l’equip de Carmona mantenir-se amb opcions de ser cap de sèrie, i justa perquè els seus jugadors han trobat la regularitat.


Per tot això, Marc Carmona qualificava el triomf contra el Playas ( 1-3 ) de “victòria justa”. D'aquesta manera, Carmona està convençut que poden lluitar per la quarta i la tercera plaça: “Ja vaig dir fa uns jornades que, si guanyàvem els últims 15 punts, tindríem opcions de ser quarts o tercers. Nosaltres anem fent, i després mirem què han fet els altres equips.”

No decaure

Ara que només queden tres jornades, dues d’aquestes a casa, l’equip no pot decaure. El tècnic barcelonista afirma que ja tenen experiència per mirar de no cometre les mateixes errades: “Ja tenim experiència a enllaçar bones ratxes i després dolentes. Això et treu confiança i autoestima. No ens pot tornar a passar.”
Carmona: “Ha estat una victòria justa”
Pendents de la infermeria
Marc Carmona confia a poder recuperar aquesta setmana els jugadors lesionats de la plantilla: “Per al pròxim partit a casa, a veure si podem recuperar ja Fernandao i si també arriba a temps PC.”


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana