FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

08.04.2010 00:16

Carmona, content “pel to”

Cristina Collado


Marc Carmona valora molt positivament la 26a jornada de Lliga. No només perquè han retallat dos punts al quart classificat, sinó perquè estan mostrant una línia i un to molt bons i molt regulars.


A continuació us reproduïm algunes de les reaccions dels protagonistes del partit ( 5-0 ):

Marc Carmona, entrenador FCB:

2010-04-07_BARCELONA-GUADALAJARA_43.JPG“Estem contents perquè era una jornada on a priori comptàvem que guanyaríem tots tres –Barça, Segòvia i Lobelle-, però ens hem pogut posar a un puntet. Però sobretot content per la línia, pel to. L’equip ha estat seriós, sòlid al darrere. Hem atacat bé la seva defensa zonal que altres vegades ens havia costat tant. Content pel zero una vegada més, i content perquè han pogut jugar uns minutets el Juanito i l’Èric.”

“Segueixo pensant que si guanyem els quatre partits que ens queden podem ser tercers. La idea és guanyar-los, fer 60 punts, que seria la millor puntuació que hem fet mai a Divisió d’Honor. Si arribem així al play-off, el podem afrontar amb garanties per fer una bona sèrie de quarts de final.”

“Em sap greu que l’Èric no hagi pogut jugar més. Quan l’hem cridat faltava més d’un minuts, però hi hagut un parell de possessions llargues i només ha pogut sortir quan faltaven crec que 30 segons. El fet és que ha pogut debutar, i segur que és dels jugadors més joves que han debutat amb el primer equip, perquè és juvenil de segon. Venia de fer un molt bon torneig a Portugal, sent el millor jugador i el pitxitxi, i el volíem donar el premi. Si podem donar oportunitats als joves del filial, estic molt content.”

“Juanito va jugar molt bé a Lugo, però avui ha tingut la desgràcia que quan ha sortit han tret l’atac de cinc i ens ha trastocat una mica, però estic content per ell.”

Carlos Muñoz, jugador FCB:

2010-04-07_BARCELONA-GUADALAJARA_24.JPG“La veritat és que estem tenint la sort que no teníem a la primera volta, però més important que jo marqui és que l’equip va guanyant.”

“És important deixar la porteria a zero, i sobretot amb el tercer equip màxim golejador de la Lliga. L’altre dia també vam deixar a zero el Carnicer, que era el segon màxim anotador. L’equip defensivament està molt bé i aquesta és la clau de l’equip.”

“A casa hem de sumar de tres en tres, i de moment ho estem fent. Ja portem cinc victòries en aquest 2010. I així hem de seguir en els dos últims partits que ens queden a casa.”

“Per sort ha punxat el Caja Segòvia, que semblava que no punxava mai, i estem ben a prop per poder posar-nos quarts o fins i tot tercers.”

Paco Sedano, Jugador FCB:

"Era un partit complicat perquè era contra un equip que venia jugant molt bé, però hem mostrat solidesa defensiva i hem sumat tres punts importants per poder aprofitar la punxada de Segòvia. Depenem de nosaltres mateixos per aconseguir la quarta plaça.”

“És complicat que qualsevol dels dos equips punxi dues vegades seguides, per tant, crec que ens ho jugarem tot en l’última jornada. Però si els  podem retallar punts abans d’aquesta última jornada, millor. Després de la Copa estem demostrant una línia molt ascendent. Estem corregint el fet que érem més irregulars.”
Carmona, content “pel to”
El debut de Nakata
Èric Martel, conegut com Nakata, ha debutat a la Divisió d’Honor amb el primer equip del Barça, tot i que és jugador del juvenil. De fet, és el jugador més jove a debutar amb la samarreta. Tot i que només ha estat 30 segons en pista, s’ha mostrat molt satisfet: “Pensava que no jugaria, però he tingut uns minuts. Després de venir de Portugal m’ho mereixia, ho he vist com un premi.”


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana