FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.04.2010 10:54

2010: Intractables al Palau

Cristina Collado / Gustau Galvache


Aquest any 2010 el FC Barcelona ha guanyat els quatre partits disputats al Palau. Ara que encaren el tram final de la temporada la plantilla confia a mantenir el fortí, on només els queda per disputar tres partits.


Contra el Lobelle ( 5-4 ), el Benicarló ( 3-0 ), el Zamora ( 5-1 ) i el Carnicer ( 3-0 ), el FC Barcelona s’ha mostrat infal•lible al Palau Blaugrana. Aquest any 2010, l’equip de Marc Carmona sí ha convertit el seu pavelló en un fortí, fet que havia costat a la primera volta: “Hem fet bé les coses. A la primera volta vam tenir una trajectòria fora de casa extraordinària i en canvi a casa vam perdre masses punts. Era una cosa que havíem parlat i ens està sortint bé. Estic content de la resposta de l’equip. Ara ens falta seguir en la mateixa dinàmica de resultats positius fora de casa.”

Millorar fora, però per sobre de tot, mantenir el fortí en les tres jornades que falten. Aquest dimecres el FC Barcelona jugarà el primer dels tres últims enfrontaments que es podran veure aquesta temporada al Palau. Serà contra el Gestesa Guadalajara dimecres 7 d’abril a les 21:00 h. Després, vindran el Reale Cartagena i el Marfil Santa Coloma.

El dimecres, un dia atípic

2009-09-18_FCB_FUTBOL_SALA_-_INTER_MOVISTAR_023.JPGUn dimecres a les 21:00 h no és un horari gaire habitual pel futbol sala. Si que juguen bastant sovint els divendres a aquesta hora, i han disputat algun partit en dimarts. A més, la plantilla entrena habitualment a la nit: “Normalment entrenem a la nit i no hauria de ser un problema per nosaltres jugar a aquesta hora. Hem descansat bé aquesta Setmana Santa i a més ens ha vingut bé per recuperar jugadors”, explica Chico.

Més enllà del que pugui afectar a l’equip aquest horari, que és ben bé poc, sí que pot influir en l’afluència de gent al Palau: “Sabem que entre setmana és més difícil que pugui venir més gent, però igualment quan hem jugat ha vingut un nombre d’aficionats que han estat al costat de l’equip. Independentment de la quantitat, sempre han estat al costat nostre. Tots hem de fer un esforç. Són partits més freds, perquè és un dia que no estàs acostumat, però és ben important el què ens juguem com per fer aquest esforç mental” demana el tècnic, Marc Carmona.

Agraïment etern a l’afició

2009-10-23_FCB_-_EL_POZO_MURCIA_017.JPGAra que l’equip ha recuperat la bona línia a casa la plantilla se sent satisfeta per haver pogut regalar aquests bons resultats a l’afició: “Estem molt contents i molt agraïts pel recolzament que rebem. A banda de la pèrdua de punts ens sabia molt greu quan perdíem a casa per l’afició, perquè hi ha molt bones entrades i l’afició sempre ha estat amb l’equip. Quan hi ha moments de dificultat ells ens ajuden a fer un últim esforç” apunta Carmona.

També Chico, el més veterà de la plantilla, destaca la bona entrada en partits de futbol sala: “Jo que porto molt temps aquí i que he vist com creixia l’equip any rera any, quan veig 4.000 o 5.000 persones m’agrada molt, nosaltres ho notem molt. Després del bàsquet, som la segona secció en públic i això és d’agrair. Quan la gent ve al Palau i respon amb nosaltres, ens trobem molt a gust i ens empenta a guanyar els partits.”
2010: Intractables al Palau
Els horaris dels partits
Jornada 26
FCB – Gestesa Guadalajara
Dimecres 7, 21:00 h

Jornada 28
FCB – Reale Cartagena
Divendres 16, 21:00 h

Jornada 29
FCB – Marfil Santa Coloma
Divendres 23, 21:00 h


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana