05.04.2010 17:15

El juvenil, campió del Torneig Internacional Júnior

L'equip juvenil de futbol sala del Barça s'ha imposat a Lisboa en el Torneig Internacional de Futbol Sala Júnior. A la final van guanyar l'Sporting de Lisboa per 7 gols a 3.

Del 31 de març al 4 d'abril s'ha disputat a la localitat portuguesa de Alcochete, a Lisboa, el Torneig Internacional de Futbol Sala de categoria júnior, és a dir, els nascuts els anys 1991 i 1992. El torneig va comptar amb la presència de l'equip juvenil del FC Barcelona així com d’altres prestigiosos clubs del país veí, com l'Sporting de Lisboa, Benfica o l’Os Belenenses.

Plantilla_Juvenil.JPGEn la fase de grups, els blaugranes es van imposar amb claredat el Samouco (1-9), el Piedense (2-4) i el Benfica (0-2). L'altre grup el va liderar l'Sporting de Lisboa, equip invicte de la lliga portuguesa, de la qual ja és campió i que en aquesta fase només va cedir un empat davant l’Os Belenenses.

El Barça, ovacionat

La final va enfrontar les dues millors plantilles del torneig, a barcelonistes y lisboetas en un abarrotat pavelló d’Alcochete. L'eficàcia en la finalització va permetre el conjunt català plasmar el seu domini en el marcador (7-3 va ser el resultat al final, i 4-2 al descans). Al final de la trobada, el públic assistent va premiar el Barça amb una tancada ovació, reconeixent amb esportivitat el gran joc desplegat.

L'equip juvenil, en la seva arribada a l'aeroport del Prat
Nakata, millor jugador
El jugador blaugrana Eric Martel, més conegut com Nakata, va ser escollit millor jugador i màxim golejador del torneig, després d'anotar quatre gols a la final. El FC Barcelona va ser l'equip màxim golejador (22 a favor) i el menys golejat (6 en contra).