Futbol sala

04.04.2010 16:32

Cristian, campió del torneig IV Nacions

El porter blaugrana Cristian Domínguez ja ha tornat a Barcelona amb el torneig IV Nacions sota el braç. Ell va ser el porter titular en el partit final que van jugar contra la selecció italiana de Saad Assís.

Cristian Domínguez ha celebrat un nou èxit amb la selecció espanyola de futbol sala. Aquesta vegada ha estat el torneig IV Nacions, disputat aquests dies a La Rioja. Els jugadors de José Venancio López es van imposar per 5 gols a 3 a Itàlia en l’últim partit del quadrangular. Abans, ja havien guanyat Romania (3-2) i el Japó (4-1).

Cristian vs. Saad

Cristian.JPGEl porter del Barça va sortir de titular en aquest últim partit. Va haver de defensar amb escreix la seva porteria, fins i tot davant les ocasions del seu company al Barça, Saad Assís. L’ala-pivot italià va disposar de les oportunitats més clares, però Cristian va impedir el gol. Al descans, guanyava per 2 gols a 0. En la segona part, va sortir el porter Juanjo en substitució de Cristian, i també va ser decisiu en les seves intervencions. La selecció espanyola va ampliar l’avantatge, i, tot i els tres gols dels italians, van celebrar la victòria final per 5 gols a 3.
Dilluns, amb l’equip
Aquest dilluns a les 16.30 h el FC Barcelona s’entrenarà al Palau Blaugrana. Una sessió en la qual ja s’espera que hi siguin Cristian i Saad. L’equip prepararà el partit de dimecres contra el Gestesa Guadalajara.